Μωυσίδης: «Δεν δικαιολογείται η καθυστέρηση του ιατροδικαστή, τουλάχιστον έξι συμμετείχαν στον βιασμό»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο πρώην στρατηγός της αστυνομίας για τον θέμα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας.


Πως λειτουργούν αυτά τα κυκλώματα όμως; Ο Βασίλης Μωυσίδης πρώην στρατηγός της αστυνομίας είπε: ¨Τα κυκλώματα λειτουργούσαν και πριν και τώρα. Σε αυτά τα πάρτι, τα καλέσματα γίνονται μέσω των social media και είναι εύκολο κάποιος να καλέσει μέσω αυτών νεαρά κορίτσια. Εχει ταρακουνήσει η υπόθεση το πανελλήνιο. Υπάρχουν άνθρωποι που το παίζουν ατζέντηδες, πως έχουν καλές γνωριμίες με μοντέλα, μόνο μοντέλα δεν είναι αυτά τα κορίτσια. Τα καλούν, τα παραπλανούν, ειδικά όταν τα νέα κορίτσια είναι ανίσχυρα οικονομικά. Αυτά τα κυκλώματα θέλουν μεγάλη προσοχή. Από τις δικές μου πληροφορίες, πρέπει να ήταν από τρεις έως και έξι οι δράστες. Αυτό το καρκίνωμα πρέπει να ξηλωθεί, δεν πρέπει να υπάρξει ξανά ανάλογη περίπτωση.

Εχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, Αν τους πάει για το άρθρο 336 αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης πέραν των 10 ετών, ενδεχομένως και ισόβια.

Και παλαιότερα έριχναν ουσίες σε ποτά, είναι το περίφημο χάπι ή οι σταγόνες του βιασμού. Τις καθιστά ανίσχυρες τις κοπέλες. Είναι όμως πραγματικά η τριήμερη κωλλυσιεργεία, ένα πολύ μεγάλο ερώτημα. Στην περίπτωση του βιασμού έπρεπε να ήταν εκεί την ίδια στιγμή ο ιατροδικαστής. Δεν πιστεύω ότι δεν πήρε εντολή. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω γιατί χάθηκε το τριήμερο. Τώρα η υπόθεση είναι στον ανακριτή. Μιλάμε για ένα κατηγορούμενο, ενδεχομένως και δύο. Στο ασανσέρ όμως την οδήγησαν τρεις. Υπάρχει ένα μεγάλο φάσμα ανθρώπων που συμμετείχαν σε αυτό το τερατούργημα, τον βιασμό της 24χρονης”.





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.