Ακπομ: Με 6 γκολ σε 22 ματς, αγγίζει τις επιδόσεις της σεζόν 2019-2020

Γιώργος Καστάνης22 Δεκεμβρίου 2021

Ο Βρετανός φορ ήρθε το καλοκαίρι στην Τούμπα μετά από δική του επιθυμία, αλλά και συναίνεση του Λουτσέσκου και παρότι την περσινή σεζόν ήταν, σχεδόν, παροπλισμένος στην Μίντλεσμπρο, στον ΠΑΟΚ βρίσκει και πάλι τον εαυτό του.

Τα στοιχεία, όσον αφορά την παραγωγικότητά του, αυτό αποδεικνύουν περίτρανα. Ο Ακπομ πέτυχε τις καλύτερες επιδόσεις του με τον Δικέφαλο, την σεζόν 2019-2020, την επόμενη δηλαδή της κατάκτησης του αήττητου πρωταθλήματος και νταμπλ. Είχε σημειώσει 10 γκολ σε 43 επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. 

Από την αρχή της φετινής σεζόν, έως και σήμερα ο Ακπομ σε 22 επίσημα παιχνίδια πέτυχε 6 γκολ. Αν μη τι άλλο, η παραγωγικότητά του, αγγίζει τα αριθμητικά δεδομένα της σεζόν 2019-2020. Κάλλιστα, εφόσον συνεχίσει να σκοράρει με τον ίδιο ρυθμό, μπορεί έως το τέλος της σεζόν να ξεπεράσει την επίδοση των 10 γκολ που αποτελεί και την καλύτερή του, από τότε που φορά τα ασπρόμαυρα.

Θυμίζουμε πως τη σεζόν 2018-2019, όταν ο Δικέφαλος κατέκτησε το αήττητο Πρωτάθλημα και νταμπλ, ο Ακπομ είχε σημειώσει 8 γκολ σε 33 επίσημα παιχνίδια. Εκ των οποίων τα 6 στο Πρωτάθλημα και τα δύο στο Κύπελλο.

Φέτος, σε μία σεζόν όπου ο Ακπομ δεν πατά τόσο γερά στα πόδια του, καταφέρνει και σκοράρει. Με την βελτίωσή του, μπορεί να προσθέσει και άλλα γκολ στον ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.