Αποστολίδης: «Χαμένη η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ, η ενίσχυση με ορίζοντα ετών»

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2021

O Koύλης Αποστολίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ και δεν πείθει. Κυρίως αναφέρθηκε στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει για την ενίσχυση της ομάδας.

«Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ είναι άρρωστος. Ποια είναι η αιτία; Προέχει το αγωνιστικό για να βελτιωθεί η εικόνα. Από τα αποτελέσματα αυτού, δημιουργούνται και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Από την αρχή της σεζόν φάνηκε πως ο ΠΑΟΚ δεν δημιούργησε υλικό ποδοσφαιρικό, παίκτες που να έχουν τα συστατικά για στόχους πρωταθλητισμού. Δεν έχει παίκτες που να έχουν τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται. Ταχύτητα., έκρηξη, διεκδίκηση σε ατομικό επίπεδο. Είναι αργή η ομάδα, είναι αργοί οι παίκτες. Εχουν ποιότητα, αλλά δεν έχουν τα άλλα στοιχεία. Ολες οι ομάδες στην Λίγκα, τα έχουν σε πολύ καλό βαθμό. Είναι γεγονός ότι κάποιοι παίκτες έχουν κλείσει τον κύκλο τους. Αυτά τα βλέπει όλος ο κόσμος. Είναι σημαντικό τι θα πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ.

Πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθεί. Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν θα λύσουν το πρόβλημα. Η ενίσχυση να είναι για τα επόμενα χρόνια. Για να χτιστεί μία ομάδα, πρέπει να γίνει ένα χρονικό διάστημα για να δουλέψει η ομάδα. Από τώρα να σχεδιαστεί ο ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν. Την θεωρώ χαμένη την φετινή χρονιά. Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν μπορούν να σώσουν την φετινή σεζόν.

Υπάρχει ένα φανταστικό ορόσημο όταν θα φθάσουμε στο 2026. Το κλαμπ πρέπει να δουλέψει για να φτιάξει μία ομάδα και με μεταγραφές, αλλά και από τους παίκτες των ακαδημιών. Πρέπει να δουλέψει με ορίζοντα τα επόμενα χρόνια. Θα πω ένα παράδειγμα. Δεν με αρέσει να γυρνάω πίσω, απλώς η κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου το 1972 με τον Παναθηναϊκό, ηταν μία τεράστια επιτυχία. Πέρα από την ουσία του, υπήρξε ένα εφαλτήριο στο οποίο εκείνη η ομάδα έκανε αυτά που έκανε. Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει τώρα σαν κλαμπ, πέτυχε πολλά πράγματα τα τελευταία πέντε χρόνια με τους τίτλους. Οι επιτυχίες των τελευταίων ετών που είναι τεράστιες, πρέπει να αξιοποιηθούν προκειμένου ο ΠΑΟΚ να παραμείνει ψηλά.

Για την κριτική στον Λουτσέσκου, δεν πρέπει να βιαζόμαστε, εύχομαι ο ΠΑΟΚ να βλέπει το μετέπειτα. Ο Λουτσέσκου είναι ο ιδανικός προπονητής για ένα τέτοιο σχεδιασμό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.