ΠΑΟΚ: Ο προγραμματισμός για την Μπρατισλάβα ανάλογος του ταξιδιού στην Κροατία

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2021

Ο Δικέφαλος μετά την απρόσμενη ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στρέφει την προσοχή του στο καθοριστικό παιχνίδι με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα. Τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη υποχρεώνουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να λειτουργήσουν με καλύτερα αντανακλαστικά, όσον αφορά την προετοιμασία και την προσαρμογή των παικτών σε αυτά τα δεδομένα.

Για αυτό τον λόγο, από το βράδυ της περασμένης Κυριακής μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, έγινε γνωστό πως τα μέλη της αποστολής του Δικεφάλου θα ταξιδέψουν την παραμονή του αγώνα στην Μπρατισλάβα. Δηλαδή την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου. Οι παίκτες, δεν θα προπονηθούν στο γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση. Η τελευταία προπόνηση αναμένεται να γίνει επί ελληνικού εδάφους, στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια νωρίς το απόγευμα τα μέλη της αποστολής θα ταξιδέψουν με πτήση τσάρτερ με προορισμό την πρωτεύουσα της Σλοβακίας.

Ουσιαστικά στο γήπεδο θα βρεθούν λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Επίσης αποφασίστηκε μετά το τέλος του αγώνα της Πέμπτης, τα μέλη της αποστολής να ταξιδέψουν με πτήση τσάρτερ με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Η χρονική διάρκεια της διαδρομής με το αεροπλάνο από την Μπρατισλάβα έως τη Θεσσαλονίκη υπολογίζεται σε μία ώρα και 40 λεπτά. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα είναι στην βάση τους τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Παρασκευής και στη συνέχεια θα προετοιμαστούν για το τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη.

Οσον αφορά το ταξίδι, κάτι ανάλογο είχε γίνει και στην Κροατία. Στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ριέκα. Το οποίο, ο ΠΑΟΚ κέρδισε και προκρίθηκε στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ανάλογος προγραμματισμός γίνεται και τώρα για το ταξίδι στην Μπρατισλάβα.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.