Έρχεται η ώρα που ο Ιβάν θα μιλήσει αναλυτικά με τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός18 Νοεμβρίου 2021

Το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας είναι το σημαντικότερο θέμα αυτή την περίοδο και από εδώ και πέρα για κάποια χρόνια στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Όλοι μπορούν να αντιληφθούν το πόσο κρίσιμες είναι οι ζυμώσεις, οι διαβουλεύσεις και εν τέλει οι αποφάσεις που λαμβάνονται αυτή την περίοδο. 

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τα πάντα γύρω από το γήπεδο και η ΠΑΕ επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, καθιερώνοντας την εβδομαδιαία ενημέρωση για τις εξελίξεις στο θέμα του νέου γηπέδου. Ωστόσο, είναι πλέον σαφές ότι πλησιάζει η μέρα που ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να ανοίξουν τη συζήτηση για το γήπεδο με εκπροσώπους του κόσμου και του ΑΣ ΠΑΟΚ. 

Εκεί, πλέον, με όλα τα δεδομένα πάνω στο τραπέζι, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θα πρέπει να εξηγήσει με λεπτομέρεια το σκεπτικό του και να ακούσει τις απόψεις τόσο των στελεχών του Ερασιτέχνη, όσο και του κόσμου. Ετσι, θα έχει και ο απλός ΠΑΟΚτσής μία πιο καθαρή εικόνα για το πώς κυλάει το έργο και που ακριβώς βρίσκεται η αλήθεια για πράγματα που ακούει δεξιά και αριστερά και πολλές φορές αποδεικνύονται κακόβουλα.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.