Σαραγόσα: «Η ένταση στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Κανίς και ο Πάμπλο Γκαρσία»

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2021

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο”. Φιλοξενήθηκε ο 39χρονος προπονητής του Πανσερραϊκού Ζεράρ Σαραγόσα που βρέθηκε αντίπαλος του ΠΑΟΚ Β' το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία.

Στις δηλώσεις του, ο 39χρονος προπονητής υποστήριξε με νόημα:

“Δεν μιλώ πολύ καλά ελληνικά, αλλά πιστεύω ότι τη νέα σεζόν εφόσον είμαι εδώ θα μιλήσουμε στα ελληνικά. Ειναι πολύ σημαντικό όταν είσαι σε μία νέα χώρα, να μάθεις τους ανθρώπους, την κουλτούρα, την γλώσσα για να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει. Εύχομαι να είμαι και του χρόνου στον Πανσερραϊκό αφού έχω δύο χρόνια συμβόλαιο, θέλω να μάθω”.,

- Είστε ευχαριστημένος από το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου;

“Εχουμε παίξει αρκετά φιλικά παιχνίδια με την Λάρισα, την Λάρισα τον Βόλο που παίξαμε στο Κύπελλο, τον ΠΑΟΚ στην μακρά περίοδο προετοιμασίας. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα επιστρέφει εκεί που ήταν κάποτε στο παρελθόν”.

- Έχετε δύο βαθμούς σε δύο αγωνιστικές. Καταλάβατε σε ποιο επίπεδο είναι η ομάδα σας;

“Είναι πολύ νωρίς γιατί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, οκτώ από τους παίκτες μας, προέρχονταν από το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής. Και είναι φυσιολογικό να θέλουν χρόνο να προσαρμοστούν. Με τον ΠΑΟΚ που είναι μεγάλη ομάδα, εμείς πιεστήκαμε, ενώ με τον Ολυμπιακό Βόλο, εμείς είχαμε την κατοχή της μπάλας”.

- Υπήρξε ένταση στο ματς με τον ΠΑΟΚ, θέλετε να μας πείτε γιατί;

“Δεν έγινε κάτι που ξεπέρασε τα όρια. Τα δώσαμε όλα μέσα στο παιχνίδι, όμως όταν τελείωσε ήμασταν φίλοι”.

- Εχετε αφήσει πίσω την στιγμή έντασης με τον Γκαρσία;

“Από την δική μου πλευρά δεν έγινε κάτι και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μου άρεσε πως ο ΠΑΟΚ έλεγξε το παιχνίδι. Εδώ οι παίκτες του ΠΑΟΚ έβαλαν όλη τους την καρδιά. Οι στιγμές έντασης είναι πάνω στον αγώνα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι καλός. Δεν έχω μιλήσει μαζί του, ξέρω ότι κατέκτησε το Κύπελλο την περσινή σεζόν. Πάντως ο ΠΑΟΚ Β θα κάνει ενδιαφέροντα πράγματα στην πορεία του πρωταθλήματος”.

Για τον 24χρονο Μαροκινό Χικάμ Κανίς, που έχει ατζέντη τον Μίνο Ραϊόλα και σκόραρε εναντίον του ΠΑΟΚ Β, είπε: “Ηρθε εδώ για να δοκιμάσει τι μπορεί να προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γίνεται καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θέλουμε να τον κάνουμε καλύτερο. Εχει πολλά πράγματα να δείξει ακόμη. Αν δείτε το βιογραφικό του θα διαπιστώσετε πως δεν είχε παίξει αρκετά παιχνίδια μέχρι τώρα”.

Ο Σαραγόσα πρόσθεσε ακόμη: “Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, όταν ήρθε ο Πανσερραϊκός και μου εξήγησε το πρότζεκτ, ήταν καθαροί όσον αφορά τους στόχους. Μου είπαν πως μπορούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Ηρθαμε μαζί με την γυναίκα μου στην Ελλάδα, στις Σέρρες και ήρθαμε αποφασισμένοι για να προσφέρουμε”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.