Η Σλόβαν ζητά από τους ΠΑΟΚτσήδες διαβατήριο και όχι πιστοποιητικό εμβολιασμού!

Γιώργος Καστάνης29 Οκτωβρίου 2021

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 25 Νοεμβρίου στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων. Για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, η διοίκηση της Σλόβαν Μπρατισλάβας δημοσιοποίησε μία ανακοίνωση, σύμφωνα με το περιεχόμενο της οποίας απευθύνεται στους φίλους του ΠΑΟΚ που θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο.

Το παράδοξο και αξιοσημείωτο, είναι πως η Σλόβαν ζητά από τους φιλάθλους να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο, δεν κάνει όμως πουθενά αναφορά για το πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή νόσησης ή διενέργειας μοριακού τέστ ή rapid test. Ενδεχομένως σε νέα ανακοίνωσή της να το διευκρινήσει.

Στο τελευταίο μέρος της ανακοίνωσης, εκεί όπου απευθύνεται στους φίλους του ΠΑΟΚ, η διοίκηση της Σλόβαν αναφέρει:

«Ανακοίνωση για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας ενημερώνει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να επικοινωνήσουν με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ για να ζητήσουν εισιτήρια για αυτόν τον αγώνα. Υπενθυμίζεται στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ότι πριν την είσοδο στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος των φιλάθλων, οι οποίοι θα πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν ταυτότητα (διαβατήριο). Σε περίπτωση που οπαδός του ΠΑΟΚ έχει αγοράσει εισιτήριο για άλλο τομέα εκτός των φιλοξενούμενων, δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο για λόγους ασφαλείας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.