ΠΑΟΚ: Μόλις δύο νίκες σε έξι εντός έδρας αγώνες

Γιώργος Καστάνης18 Οκτωβρίου 2021


Χάνει βαθμούς στην φυσική του έδρα ο ΠΑΟΚ απο την αρχή της σεζόν, δυσκολεύεται να κερδίσει τους αντιπάλους του και σε σύγκριση με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις, αποδεικνύεται μέχρι αυτή την χρονική περίοδο που διανύουμε, πως παθαίνει, “μπλακ άουτ”.

Ο Δικέφαλος από την έναρξη της σεζόν, δηλαδή από τα προκριματικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην οποία συμμετέχει έως και σήμερα, έδωσε συνολικά 12 αγώνες. Εξι στην Τούμπα και έξι μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Στα εντός έδρας παιχνίδια, μετράει μόλις δύο νίκες. Με αντιπάλους την Μποέμιανς (όταν καθάρισε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Conference League) και την ΑΕΚ στο παραδοσιακό ντέρμπι του πρωταθλήματος. Και στα δύο ματς, κέρδισε με το ίδιο σκορ, 2-0. Εχει ακόμη μία ήττα απο τον ΠΑΣ με σκορ 1-0 στην πρεμιέρα και τρεις ισοπαλίες με την Ριέκα (1-1), την Σλόβαν Μπρατισλάβας (1-1) και τον Βόλο (4-4).

Στα εκτός έδρας ματς, ο ΠΑΟΚ σε σύνολο έξι παιχνιδιών, μετρά πέντε νίκες και μία ήττα. Εχασε από την Μποέμιανς στις 3 Αυγούστου στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με 2-1, ενώ στα επόμενα πέντε ματς εκτός, που ακολούθησαν, μετρά ισάριθμες νίκες.

Κέρδισε την Ριέκα στην Κροατία με σκορ 2-0 και προκρίθηκε στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Επικράτησε επί της Λίνκολν στο Γιβραλτάρ με σκορ 2-0 και εν συνεχεία κέρδισε τον Αστέρα στην Τρίπολη (1-0), τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (2-1), τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (3-1). Πρακτικά οι εκτός έδρας νίκες του στο Πρωτάθλημα, τον οδήγησαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, έναν πίσω από την πρώτη θέση.

Και οι εκτός έδρας νίκες στην Ευρώπη, με την Ριέκα και την Λίνκολν του έδωσαν προβάρισμα.

Ο ΠΑΟΚ για να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και να διεκδικήσει διάκριση στην Ευρώπη, πρέπει να κερδίζει και στην Τούμπα. Την έδρα που τα προηγούμενα χρόνια, αποτέλεσε το απόρθητο κάστρο του.




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.