Νικολαΐδης: «Βαρόμετρο ο Γκρίφιν, διαβασμένος ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team13 Μαΐου 2021

Ο βετεράνος πλέιμεϊκερ, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ μεταξύ άλλων, Σωτήρης Νικολαΐδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» υπογραμμίζοντας πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να «τρέξει» το παιχνίδι με την ΑΕΚ για να ποντάρει στην κούρασή της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι που έκανε ο Μέικον:

«Ο ΠΑΟΚ το ήξερε αυτό. Το σκάουτινγκ είναι εύκολο να τον αναγνωρίσει. Αν αφήσεις έναν παίκτη με ταλέντο και ικανότητα να βάλει το πρώτο και το δεύτερο μπορεί να σε σκοτώσει. Έκανε εξωπραγματικά πράγματα. Δεν γίνονται κάθε μέρα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός και διαβασμένος. Από τη στιγμή που ανέλαβε ο κ. Λυκογιάννης άλλαξε η ομάδα στο καλύτερο. Μπήκαν πλέι οφ και 5η θέση. Είχαν εμφάνιση για να κάνουν το μπρέικ. Ο Μέικον έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΚ που δεν έβλεπα τον τρόπο πως θα κερδίσει ως εκείνη τη στιγμή».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να πάρει τη νίκη:

«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι σκληρός, δυνατός και να τρέξει για να κουράσει τους παίκτες της ΑΕΚ. Η απουσία του Λάνγκφορντ δεν είναι απαραίτητα καλό για τον ΠΑΟΚ. Είναι εξαιρετικός παίκτης, ο καλύτερος της ΑΕΚ, αλλά η προσωπικότητά του είναι μεγαλύτερη από της ομάδας και κάποιες φορές την τραβάει προς τα κάτω. Οι προσδοκίες μεγαλώνουν όταν βάζεις ψηλά τον πήχη και έρχεται η απογοήτευση. Ο Μέικον τώρα βρήκε περισσότερο χρόνο. Έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Λάνγκφορντ. Είναι πιο διψασμένος να δείξει πράγματα. Είναι πιο ξεκάθαρο το rotation που θα επιλέξει ο προπονητής της ΑΕΚ».

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεχωρίζει και θεωρεί βαρόμετρο:

«Ο Γκρίφιν νομίζω. Ο Κάρτερ που δεν ήταν πολύ καλός προχθές, ο Τέρνερ μπορεί να κρίνει το παιχνίδι στο τέλος, παίρνει σουτ στο τέλος. Όλα τα παιδιά, οι έλληνες που έχουν ρόλο στην ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.