Τετράδα φωτιά ενόψει των ντέρμπι

Γιώργος Ζαΐρης21 Ιανουαρίου 2021

Το χατ τρικ του Τζόλη είναι φυσικά σημείο αναφοράς για την νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Αλλά το πιο σημαντικό συμπέρασμα από το χθεσινό ματς είναι πως ο Δικέφαλος βρίσκει μια τετράδα-φωτιά μπροστά με τους Ουάρντα, Τζόλη, Κρμέντσικ και Αντρίγια. Τέσσερις ποδοσφαιριστές που αποτελούν τη δύναμη πυρός του Δικεφάλου με την οποία είναι ξεκάθαρο πως θα πορευτεί ο Γκαρσία για τα δυο συνεχόμενα ντέρμπι του Πρωταθλήματος με ΑΕΚ και Ολυμπιακό σε διάστημα τεσσάρων ημερών. 

Ανεξάρτητα του αν ο ΠΑΟΚ χθες αντιμετώπισε μια κακή ομάδα, δεν πρέπει να μειώσουμε την εμφάνιση του. Πολλές ευκαιρίες, ορθολογική ανάπτυξη στο παιχνίδι του και ωραία γκολ. Μετά από αρκετό καιρό είδαμε έναν ουσιαστικό Αουγκούστο ενώ και πάλι πήρε γκολ από στόπερ του. Ο Ινγκασον χτίζει ένα εντυπωσιακό σερί στο σκοράρισμα ενώ την περασμένη Κυριακή είχε σκοράρει και ο Βαρέλα. Σπουδαία δουλειά κάνει ο Κρμέντσικ ερχόμενος από τα άκρα και δημιουργώντας χώρους στους συμπαίκτες του. 

Για τον Τζόλη τι να γράψουμε πάλι; Ο τρόπος που κατεβάζει τη μπάλα και εκτελεί είναι στοιχεία τοπ παίκτη. Και μακάρι να μείνει τουλάχιστον για μια διετία στην ομάδα που ορθώς δεν έβαλε ρήτρα. Μετά το εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο στο ματς με τον Ολυμπιακό, την καταιγιστική εμφάνιση στο Ηράκλειο, χθες τρίτωσε το καλό για τον σοβαρό ΠΑΟΚ που ικανοποίησε αφάνταστα τον κόσμο του. 

Έχοντας μπει στο τελευταίο δεκαήμερο της μεταγραφικής περιόδου, αυτό το καλό σερί των εμφανίσεων του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να είναι άλλοθι για τη διοίκηση αφού πρέπει να στηρίξει στην πράξη τον Πάμπλο Γκαρσία που δουλεύει για να δούμε όλη μια ομάδα που θα μας αρέσει το ποδόσφαιρο που θα παίζει. Και όσο πιο γρήγορα γίνουν αυτές οι μεταγραφές τόσο καλύτερα για τον Πάμπλο. 

Την Κυριακή περιμένει τον ΠΑΟΚ ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στην ΑΕΚ. Αλλά ΚΑΙ χθες έστειλε μήνυμα ότι βρίσκει τα πατήματα του διαθέτοντας εκτός από ποιότητα πλέον και ΟΥΣΙΑ στην επιθετική του γραμμή. Χρήσιμες οι ανάσες που πήραν κομβικοί παίκτες και ακόμη πιο χρήσιμο το ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να ασχοληθεί στην παρούσα φάση ξανά με το Κύπελλο. Απλά θα περιμένει την κλήρωση της προημιτελικής φάσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.