«Διπλός» Ελ Αραμπί... καθάρισε την ΑΕΚ

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2021

Έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστική τον Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι με την ΑΕΚ καθώς επικράτησε της Ένωσης με 3-0 για την 14η αγωνιστική της Superleague 1.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της καθώς μόλις στο 10' απείλησε με τον Ελ Αραμπί, ο οποίος αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ίδιος πήρε την σέντρα από τον Εμβιλά και με μια άπιαστη κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική και τα κατάφερε μη μπορώντας όμως να σκοράρει. Ο Μανόλο Χιμένεθ στο... νέο του ντεμπούτο είδε τους παίκτες του να είναι αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μάνταλου στο 66ο λεπτό. 

Και εκεί όπου η ΑΕΚ έδειχνε έτοιμη πως μπορεί να πάρει κάτι από το ματς ήρθε ξανά ο Ελ Αραμπί για να «γκρεμίσει» κάθε ελπίδα. Εκμεταλλευόμενος την μεγάλη αδράνεια στην άμυνα της Ένωσης διπλασίασε τόσο τα προσωπικά όσο και τα ομαδικά του τέρματα (68'). 

Το κερασάκι της τούρτας έβαλε ο Ματιέ Βαλμπουενά με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στις καθυστερήσεις του αγώνα για το τελικό 3-0. 

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.