Ξεψαχνίζουν τους φορ, τι ισχύει με Γκουιντέτι

Μάνος Χατζάκης30 Δεκεμβρίου 2020

Η απόκτηση φορ εξελίσσεται σε νούμερο ένα μεταγραφικό ζήτημα στον Άρη και η -υπό εξέταση- λίστα περιλαμβάνει συγκεκριμένα ονόματα. Ο Άκης Μάντζιος με το υπόλοιπο επιτελείο της ομάδας σκανάρει κάθε περίπτωση ξεχωριστά, προς το παρόν όμως δεν έχει κάνει την τελική του εισήγηση, ώστε να προχωρήσουν οι επαφές.


Από την προαναφερθείσα λίστα έχει σβήσει η περίπτωση του Γκερέρο, καθώς ο Ισπανός δεν πληροί τα χαρακτηριστικά που θέλουν στην Αλκμήνης, οπότε το όποιο ενδιαφέρον ατονεί, αν και επί της ουσίας οι Θεσσαλονικείς δεν διαπραγματεύτηκαν με την πλευρά του. Πρακτικά, λοιπόν, η αναζήτηση για τον επιθετικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, γι' αυτό και ο Μάντζιος, μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο των “κιτρινόμαυρων” εξετάζουν προσεκτικά δύο-τρεις περιπτώσεις, οι οποίες θεωρούνται ότι ταιριάζουν στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει καμία υπόθεση σε βάθος, καθώς αυτό θα συμβεί από τη στιγμή που ο 51χρονος τεχνικός προκρίνει τη λύση, που εκείνος θεωρεί καλύτερη. Στη συνέχεια, θα αναλάβουν τα στελέχη της εταιρείας τις διαπραγματεύσεις, προκειμένου να κλείσουν την υπόθεση και οι “κιτρινόμαυροι” να ενισχυθούν στη συγκεκριμένη θέση. Πάντως, η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος, γι' αυτό στην Αλκμήνης κάνουν σταθερά βήματα, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο λάθους.

Αυτά ισχύουν με Γκουϊντέτι

Χθες, ήρθε στην επιφάνεια η περίπτωση του επιθετικού της Αλαβές, Τζον Γκουϊντέτι, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022. Ο Σουηδός είναι 28 ετών έχει εμπειρία σε διάφορα ανταγωνιστικά Πρωταθλήματα της Ευρώπης και ως περίπτωση μπορεί να θεωρείται αξιόλογη και δαπανηρή, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν ασχοληθεί με τον Σκανδιναβό. Θεωρητικά και μόνο, το όνομά του μπορεί να βρίσκεται σε δυνητική λίστα υποψηφίων, ωστόσο δεν περιλαμβάνεται στην αντίστοιχη με την οποία ασχολείται, προς το παρόν, η τεχνική ηγεσία, όπως περιγράφηκε παραπάνω. Ο Γκουϊντέτι είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και στη La Liga φέτος έχει τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ κατέγραψε και μία συμμετοχή στο Κύπελλο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.