Μπουρουτζίκας: «Ήμουν ΠΑΟΚτσής, μην πέσουν στην παγίδα Άρης και ΠΑΟΚ»

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο γυμναστής Δημήτρης Μπουρουτζίκας. Ο επί έξι χρόνια άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Μπάγιεβιτς αναφέρθηκε στις ομάδες της Θεσσαλονίκης και στην μεγάλη αντιπαλότητα που υπάρχει ενώ δήλωσε και την αγάπη που έχει για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Φτιάξαμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Καλούς παίκτες καινούργια παιδιά, παίζαμε και ποδόσφαιρο. Αβραάμ Παπαδόπουλος, Φελίπε, Σάκης Παπάζογλου, Νεμπεγλέρας ο αειθαλής. Χαίρομαι που 2 ομάδες από τη Θεσσαλονίκη που δούλεψα και στις 2 κι έχω περάσει και από τις δύο, είναι ψηλά στη βαθμολογία. Θα πρέπει να έχουν υγιή ανταγωνισμό, μην πέσουν στην παγίδα. Υγεία να έχουν και να μην ξεχνάνε ότι κάποτε Άρης και ΠΑΟΚ έφεραν το μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη. Μην κάνουν τα ίδια λάθη, υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός και να περάσουν πάλι τα ίδια. Ο Ηρακλής εξαφανίστηκε. Θα πάρει πολλά πράγματα το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης.


Συναισθηματικά ήμουν με τον ΠΑΟΚ. Ήμουν ΠΑΟΚτσής. Στις ομάδες που δούλεψα ήμουν οπαδός και ταυτίστηκα όμως. Συνεργάζομαι με Δέλλα και Μπορμπόκη στον Παναιτωλικό. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος ο Μπάγεβιτς, από τη δουλειά του πήρε ό,τι άξιζε. Εβλεπε το ποδόσφαιρο διαφορετικά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.