Περνάνε χέρι-χέρι εάν…

Θανάσης Κυλώνης09 Δεκεμβρίου 2020

Το είπα και στο ραδιόφωνο το βράδυ της Κυριακής μετά το φινάλε στη Σουηδία, το ξαναλέω και τώρα, παρόλο που δεν έχω αποδείξεις. Μάς την έφεραν αυτή τη φορά οι Σουηδοί και όλη τη ζημιά μάς την έκανε η Νόρσεπινγκ, αφού όσο έχανε από τη Χέλσινγκμποργκ, το Κάλμαρ - Χάκεν δεν θα κουνιόταν από το Χ μέχρι αύριο να παίζανε, ενώ η Φάλκενμπεργκ ακόμα κι αν κέρδιζε την αδιάφορη Μιάλμπι δεν θα απέφευγε τον απευθείας υποβιβασμό.

Έτσι είναι οι τελευταίες αγωνιστικές παντού, το ένα ματς επηρεάζει την έκβαση του άλλου, και δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση οι όμιλοι σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, οι οποίοι ολοκληρώνονται σήμερα και αύριο. Γι’ αυτό και η φρονιμότερη επιλογή σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι το live betting. Βλέποντας και κάνοντας. Για παράδειγμα, εάν η Ιντερ κερδίζει στο Μιλάνο την Σαχτάρ, τότε το Ρεάλ – Γκλάντμπαχ είναι ο ορισμός της βολικής ισοπαλίας, αφού ένα Χ τούς φέρνει χέρι-χέρι στους «16». Στο 3.80 όπου κινείται, αν μη τί άλλο αξίζει το ρίσκο του, αρκεί βέβαια η παραδοσιακά ζημιάρα Ιντερ να κερδίζει τους Ουκρανούς που έχουν κι αυτοί ακέραιες ελπίδες πρόκρισης ύστερα από το 2/2 κόντρα στη Ρεάλ.

Ο Ολυμπιακός αν φέρει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μαρσέιγ συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Και οι δύο παίζουν με θεωρητικά αδιάφορους αντιπάλους, βέβαια άλλο πράγμα είναι να υποδέχεσαι την Πόρτο και άλλο να παίζεις εκτός έδρας με την Σίτι. Χάρες δεν περιμένω από κανέναν, κρατάω το καλοπληρωμένο (2.10) g/g στο «Καραϊσκάκη».

Πριν περάσω στο αυριανό φινάλε του Γιουρόπα Λιγκ, κάνω μια στάση στη Νορβηγία όπου έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική. Το διπλό της Στρομνγκότσετ στο 1.90 είναι μια προφανής επιλογή σε εποχιακή απόδοση, αφού με νίκη κάνει βήμα παραμονής και πετυχαίνει την ουραγό Ααλεσουντ υποβιβασμένη και μαθηματικά. Κρατάω και το over 3,5 (2.10) στο Χάουγκεσουντ – Μπόντο Γκλιμτ, ματς χωρίς καμία απολύτως βαθμολογική σκοπιμότητα και για τις δύο. Αμφότερες συνηθίζουν τα μεγάλα σκορ, ειδικά η εστεμμένη πρωταθλήτρια Μπόντο που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και θέλει άλλα 4 γκολ στα δύο τελευταία της παιχνίδια για να σπάσει το φράγμα των 100 τερμάτων στο φετινό πρωτάθλημα!

Πάμε και στο Γιουρόπα Λιγκ τώρα. Για τα φαβορί με μονόπλευρο κίνητρο δεν χρειάζεται να γράψω-προτείνω κάτι, φαίνονται από τις χαμηλές αποδόσεις τους. Μια από τις ομάδες που έχουν αποκλειστεί ήδη αλλά έχουν ισχυρό κίνητρο είναι η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, καθώς κινδυνεύει να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία του θεσμού, χωρίς γκολ μετά από 6 παιχνίδια. Την Πέμπτη υποδέχεται την περασμένη Ρόμα που θα έχει πολλές αλλαγές, μια επιλογή είναι το g/g στο 1.65, άλλη μία το διπλό μαζί με g/g στο 3.40, αφού η διαφορά δυναμικής παραμένει μεγάλη ό,τι 11άδα και να κατεβάσει η Ρόμα. Άλλη μια αποκλεισμένη που έχει κίνητρο, το να μην τελειώσει τις υποχρεώσεις της χωρίς βαθμό, είναι η Γάνδη που παίζει στην περασμένη Χόφενχαϊμ, η οποία θα παραταχθεί εξ ολοκλήρου με αναπληρωματικούς. Κρατάω το Χ2 στο 3.00+.

ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ OVER 3,5

ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΣΤΡΟΜΓΚΟΝΣΕΤ 2

ΔΥΑΔΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΟΡΤΟ G/G

ΡΕΑΛ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ Χ

ΔΥΑΔΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ – ΡΟΜΑ 2 & G/G

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΓΑΝΔΗ Χ2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.