Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την παρέα των επτά στο Ωραιόκαστρο

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2020

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με τις επτά συλλήψεις το απόγευμα της Πέμπτης, στο Παλαιόκαστρο του δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν συγκεντρωμένα στο σπίτι τους ενός και κατόπιν ελέγχου, εντοπίστηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Στον ιδιοκτήτη του σπιτιού επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ ως διοργανωτή συνάθροισης και στους υπόλοιπους έξι επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες (03-12-2020), στο Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, συνολικά επτά (7) άτομα, ηλικίας από 18 έως 26 ετών, διότι σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην ανωτέρω περιοχή, στην οποία ήταν συγκεντρωμένοι οι συλληφθέντες, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης σε φούντα, δύο (2) μεταλλικοί τρίφτες, καθώς και (1) μεταλλική ζυγαριά ακριβείας.

Σε βάρος των ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών, ενώ για τον ιδιοκτήτη της οικείας σχηματίστηκε δικογραφία και για το αδίκημα της παραβίασης των μέτρων πρόληψης ασθενειών.

Επιπλέον επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη ως διοργανωτή της συνάθροισης, το διοικητικό πρόστιμο των (3.000) ευρώ ενώ στους υπόλοιπους, το διοικητικό πρόστιμο των (300) ευρώ για άσκοπη μετακίνηση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.