Γιατί άρχισες... Γκριεζμάν να θυμίζεις!

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2020

Επιμέλεια: Πέτρος Παπανικολάου

Από την στιγμή που κατέφθασε στην Μπαρτσελόνα αφήνοντας την αγαπημένη του Ατλέτικο Μαδρίτης δεν φαίνεται να έχει βρει το παλιό του καλό εαυτό. Η θέση που παίζει είναι άλλωστε κατειλημμένη από τον Λιονέλ Μέσι, και τα άκρα της επίθεσης φαίνεται να μην τον ικανοποιούν.

Μέσα σε όλη αυτή την περίοδο προσαρμογής στην Βαρκελώνη, έβγαιναν στα media άτομα του στενού του κύκλου για να πουν πως η συνύπαρξη με τον Μέσι στην ομάδα είναι… εφιάλτης!

«Ο Λιονέλ ελέγχει τα πάντα στα αποδυτήρια, είναι πολύ δύσκολες οι καταστάσεις για τον Αντουάν» είχε δηλώσει ο πρώην ατζέντης του Γάλλου επιθετικού. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις μάλιστα προκάλεσαν και την έκρηξη των οπαδών των «μπλαουγκράνα» οι οποίοι την είχαν πέσει κυριολεκτικά στον ποδοσφαιριστή ζητώντας τον να σεβαστεί το όνομα του Μέσι και την «σημαία της ομάδας».

Ο ίδιος τα άφησε όλα στην άκρη και αφοσιώθηκε στο παιχνίδι του και πως θα ξαναβρεί την καλή αγωνιστική του απόδοση. Η αντεπίθεση άρχισε στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Οσασούνα, εκεί όπου πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα και έδωσε και μια ασίστ συμβάλλοντας τα μέγιστα για το τελικό 4-0 της ομάδας του.

Μάλιστα Μέσι και Γκριεζμάν είχαν μια εξαιρετική συνεργασία καθώς άλλαξαν 26 φορές την μπάλα μεταξύ τους. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος αριθμός μεταβιβάσεων μεταξύ των δύο από την στιγμή που αποφάσισε ο Γάλλος να ντυθεί στα «μπλαουγκράνα».

Στο ματς με την Φερεντσβάρος για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, έδειξε πως είναι ξανά στην διάθεση του Ρόναλντ Κούμαν και παρουσιάζεται έτοιμος για την αναζωογόνηση της Μπαρτσελόνα στο Ισπανικό και Ευρωπαϊκό προσκήνιο. Ο Γάλλος έχει σκοράρει στα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια, όσα είχε πετύχει στα 25 προηγούμενα!

Άλλωστε οι περιορισμένες λύσεις του Ολλανδού τεχνικού και η οικονομική κρίση που πλήττει τους Καταλανούς δεν τους επιτρέπει να μην έχουν τον… καλό Αντουάν Γκριεζμάν στην διάθεση τους.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.