ΠΑΟΚ: Ταξίδι με απόλυτη ασφάλεια στην Ολλανδία

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ στις 25 Νοεμβρίου θα ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ για το Αϊντχόφεν όπου την επομένη θα δώσει το κρίσιμο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής απέναντι στην PSV.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα ταξίδια, η ΠΑΕ είναι αναγκασμένη αυτή τη φορά να πάρει ακόμη αυστηρότερα μέτρα ώστε να διαφυλάξει την υγεία των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, πολύ περισσότερο τώρα που η Θεσσαλονίκη έχει τεράστιο πρόβλημα με τα κρούσματα. Έτσι στο τσάρτερ της αποστολής θα ταξιδέψουν αποκλειστικά οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (ιατρικό επιτελείο και οι φυσικοθεραπευτές μαζί με τους φροντιστές).

Είναι μάλιστα πολύ πιθανό εκτός του Ρέμπε να μην ακολουθήσει κανείς άλλος την αποστολή. Η ομάδα την προσεχή Τρίτη θα κάνει εκ νέου τεστ. Τις επόμενες μέρες θα οριστεί και το πλήρες πρόγραμμα. Αν δηλαδή ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει το βράδι της Πέμπτης στην Ολλανδία, προπονηθεί το πρωί της Παρασκευής εκεί ή επιστρέψει μετά το τέλος του αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε πως αμέσως μετά υπάρχει το εκτός έδρας ματς με τη Λαμία που θα αρχίσει την Κυριακή στις 17:15
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.