Σερί αγώνων που κρίνουν πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2020

Ο Δικέφαλος την προσεχή Κυριακή υποδέχεται τον ΠΑΣ μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών Ομάδων. Πλέον ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του σε συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη που θα κρίνουν πολλά σε ότι αφορά τους στόχους του και ειδικά στην Ευρώπη αφού μέσα στις επόμενες εβδομάδες ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων.

Ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του 2020 και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και δεν χρειαστεί να αναβληθεί κάποιο ματς λόγω covid, καλείται να δώσει εννιά τουλάχιστον παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Εuropa. Που μπορεί να γίνουν και δέκα, αφού έντονη είναι η φημολογία από την Αθήνα που θέλει τον εξ αναβολής αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, η διοργανώτρια αρχή να τον ορίζει πριν ή μετά τα Χριστούγεννα. Οι πιθανές ημερομηνίες είναι 23, 27 ή 30 Δεκεμβρίου!

Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ χωρίς ανάσα και με αρχή το ματς με τον ΠΑΣ καλείται να αγωνιστεί για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες και την Πέμπτη (με PSV, Ομόνοια και Γρανάδα κατά σειρά) και παράλληλα να δώσει και αγώνες Πρωταθλήματος. Ημερολογιακά και μέχρι να μας αποχαιρετίσει το... καταραμένο 2020 ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει στο Πρωτάθλημα με ΠΑΣ (εντός), Λαμία (εκτός), Αστέρα Τρίπολης (εντός), Άρη (εκτός), Παναθηναϊκό εντός. Αν όπως προαναφέραμε οριστεί και το ματς με τον Ολυμπιακό, τότε δεν θα υπάρξει διακοπή λόγω εορτών.

Έτσι ο Πάμπλο Γκαρσία με τους ποδοσφαιριστές του καλούνται να παρουσιάσουν όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και φρέσκια την ομάδα ώστε το 2021 να τους βρει αφενός στους «32» τoυ Europα και αφετέρου ως «δυνατό» διεκδικητή του τίτλου.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.