ΠΑΟΚ: Εδειξε ότι μπορεί να προκριθεί

Γιώργος Ζαΐρης30 Οκτωβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ έφυγε όρθιος από την Ισπανία και μπορεί να νιώθει εν μέρει και αδικημένος. Γιατί είχε τις περισσότερες ευκαιρίες και γιατί δικαιούται να φωνάζει για την ανατροπή του Σβαμπ προς το τέλος του αγώνα. Αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε VAR ώστε ο Πορτογάλος διαιτητής που πολύ εύκολα έδειξε να παιχθεί το παιχνίδι, να μπορούσε να έχει και μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Αλλά η αλήθεια είναι πως ο χθεσινός ΠΑΟΚ άρεσε. Ειδικά στο πρώτο μέρος. Αν είχε μάλιστα και ένα έτοιμο φορ, ίσως θα μπορούσε και να είχε σκοράρει. Γιατί είναι σαφές πως ο Τσόλακ έχει τεράστιο πρόβλημα (δεν γνωρίζω αν είναι απλά ψυχολογικό). Φάνηκε με τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Σφιντέρσκι πως πατά καλύτερα. Αν δεν είχε το πρόβλημα στο γόνατο θα έπαιζε βασικός.

 Ο ΠΑΟΚ χθες πίεσε πολύ ψηλά από την αρχή και αυτό αιφνιδίασε στον απόλυτο βαθμό τον Μαρτίνεθ που δεν το περίμενε. Είχε το δοκάρι, είχε την κεφαλιά του Βαρέλα, είχε τις πολλές στιγμές του και το κυριότερο στην απέναντι πλευρά μπροστά στην εστία του Ζίβκοβιτς δεν είχε πρόβλημα. Ο Κρέσπο δείχνει πόσο ποιοτικός παίκτης είναι και μπορεί να παίξει σε όποια θέση του ζητηθεί. Ο Σβαμπ ήταν κουρασμένος στο δεύτερο μισό όπως και και ο Μουργκ και δεν βοηθησαν. Για τον Αουγκούστο είναι ξεκάθαρο πως έχει λείψει λόγω του τραυματισμού ενώ και ο Ελ Καντουρί είναι πολύ χρήσιμος στον τρόπο που παίζει η ομάδα.

 Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ στο αποχαιρετιστήριο όπως όλα δείχνουν ματς του Φερέιρα, έπαιξε καλή μπάλα απέναντι σε μια ομάδα που μέσα σε μια εβδομάδα κέρδισε Σεβίλη, PSV και Χετάφε. Και έδειξε ότι μπορεί να προκριθεί. Αλλά στην παρούσα φάση ας αφοσιωθεί στον Παναιτωλικό γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό ματς. Που πρέπει πάση θυσία να το κερδίσει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.