Ζέρβας: «Δύσκολη κατάσταση αλλά θα την αντιμετωπίσουμε»

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2020

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, είχε σύσκεψη το μεσημέρι της Πέμπτης με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα μετά και την μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού στην Θεσσαλονίκη. Ο Δήμαρχος δήλωσε πως η «κατάσταση είναι δύσκολη, ωστόσο θα την αντιμετωπίσουμε με πολύ καλό αποτέλεσμα σύντομα».

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Ζέρβας δήλωσε: «Η Θεσσαλονίκη ήδη βρίσκεται στο κόκκινο. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός πριν από λίγο. Περιμένουμε την εξειδίκευση των μέτρων, για να δούμε τι ακριβώς θα ισχύσει για τη Θεσσαλονίκη. Είναι μια κατάσταση δύσκολη, αλλά συγχρόνως είναι μια κατάσταση την οποία θα αντιμετωπίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας -όλοι μαζί- και πιστεύω με πολύ καλό αποτέλεσμα σύντομα», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι Διοικητές της 3ης και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτης Μπογιατζίδης και Δημήτρης Τσαλικάκης αντίστοιχα, ενώ από πλευράς Δήμου Θεσσαλονίκης συμμετείχαν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δρόσος Τσαβλής, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χάρης Αηδονόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Ευθύμης Φωτόπουλος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.