Καρυπίδης: «Αναμνηστικά έχουμε τη δάδα της λαμπαδηδρομίας»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2020

Ο Γιώργος Καρυπίδης, πατέρας του αρσιβαρίστα Γιάννη Καρυπίδη, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τη λαμπαδηδρομία που δεν πραγματοποιήθηκε και επρόκειτο να συμμετάσχει ο γιος του:

«Δυστυχώς φέτος λόγω των καταστάσεων δεν έγινε η λαμπαδηδρομία ενώ είχε επιλεγεί ο Γιάννης. Θα προσαρμοστούμε. Είχαμε τη δάδα και τον εξοπλισμό. Η Ολυμπιακή Επιτροπή είπε πως θα στείλει αναμνηστικό δίπλωμα και τη στολή ως αναμνηστικό. Η φλόγα είναι ήδη στην Ιαπωνία. Η λαμπαδηδρομία ήταν να γίνει τον Μάρτιο αν θυμάμαι καλά».

Για το αν θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ιαπωνία:

«Τα κριτήρια πρόκρισης σ’ όλα τα αθλήματα έχουν αλλάξει επειδή δεν έγιναν οι αγώνες πρόκρισης σχεδόν σ’ όλα τα αθλήματα. Έγινε αναπροσαρμογή. Οι Ιάπωνες θέλουν να γίνουν οι αγώνες. Ανεβαίνει και το κόστος συντήρησης των εγκαταστάσεων. Αλλάζουν τα πλάνα αλλά δεν θέλουν να στιγματιστούν και να μείνει στην ιστορία ότι δεν έγιναν οι αγώνες. Θέλουν να γίνουν πάση θυσία οι ολυμπιακοί αγώνες και πιστεύω θα γίνουν κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες».

Για τους αγώνες του γιού του:

«Η φετινή χρονιά ήταν από τις πιο περίεργες. Στο εξωτερικό δεν γίνονται αγώνες. Είμαστε σε κλειστό χώρο. Από το 2021 τον Μάρτιο λέγεται ότι ίσως γίνει ένα Πανευρωπαϊκό. Ετοιμαζόμαστε αν θα γίνει τον Δεκέμβριο το Πανελλήνιο. Προπονούμαστε, είμαστε έτοιμοι και σε καλό στάδιο. Δεν σταματήσαμε προπονήσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.