Μπαρκαουάν: «Είναι πιο έτοιμος, ελπίζω και καλύτερος ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team21 Αυγούστου 2020

Ο Κοσμίν Μπαρκαουάν εκτιμά πως ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να περάσει το δύσκολο εμπόδιο της Μπεσίκτας. Ο βετεράνος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κοσμίν Μπαρκαουάν, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την αναμέτρηση του Δικέφαλου με την τουρκική ομάδα, τονίζοντας την επικινδυνότητα της Μπεσίκτας: «Πάντα η Μπεσίκτας είναι επικίνδυνη ομάδα και έμπειρη σε νοκ άουτ ματς. Στατιστικά φαίνεται ότι ο δεύτερος γύρος που έκανε είχε 8-10 νίκες σε 15 ματς. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Είναι σημαντικό να έχεις ηρεμία σαν ομάδα. Ο ΠΑΟΚ την έχει. Είναι πιο έτοιμος για έναν αγώνα σαν αυτόν. Είναι δύσκολο για την Μπεσίκτας που δεν βρήκε παίκτες. Δεν είναι ήρεμοι. Είναι όμως μια πολύ επικίνδυνη ομάδα».

Για το ότι η Μπεσίκτας στατιστικά δείχνει πολύ δυνατή επιθετικά:

«Σ’ ένα ματς νοκ άουτ δε νομίζω ότι μετράει πόσα γκολ θα βάλουμε. Να σεβαστούμε τον αντίπαλο και στο μισό γκολ θα είναι σημαντική νίκη. Δεν υπάρχει δεύτερο παιχνίδι. Ότι κάνεις, το κάνεις τώρα».

Για το αν περιμένει φέτος διαφορετικό τον ΠΑΟΚ:

«Ελπίζω να είναι διαφορετικός και καλύτερος. Όταν ήταν ο Λουτσέσκου στο τιμόνι, μου άρεσε το σχέδιο του Ρασβάν. Ήταν μια χρονιά που δεν ξεχνάω. Μετά που έφυγε, είδα έναν ΠΑΟΚ όχι τόσο καλό, όχι τόσο οργανωμένο. Άλλο ΠΑΟΚ είδαμε με τον Λουτσέσκου. Μετά δεν μου άρεσε ότι είδα. Ελπίζω φέτος να είναι διαφορετικά».

Για το αν είναι πλεονέκτημα η έδρα;

«Ο κόσμος παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Είδα Μπάγερν-Μπαρτσελόνα, ήταν σαν φιλικό ματς. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δίνει πάντα πολύ ενέργεια. Είναι σαν να παίζεις με 12 παίκτες. Εγώ θα ήμουν παίκτης του ΠΑΟΚ βλέποντας τον κόσμο, δεν μ’ ενδιέφερε ο αντίπαλος. Το γήπεδο όμως θα είναι άδειο».

Για τους Γκανέα και Λόπεθ που απέκτησε ο Άρης:

«Τον έχω δει σαν παίκτη, πραγματικά μου άρεσε η μεταγραφή αυτή που έκανε ο Άρης. Είναι 28 έχει καλή εμπειρία, είναι έτοιμος παίκτης. Εγώ στον ΠΑΟΚ στην ίδια ηλικία ήρθα. Θα βοηθήσει πολύ. Παίζει φουλ μπακ και στο 4-3-3 παίζει και χαφ. Τον Κριστιάν Λόπεθ τον έχω δει στην Κρούζ, αλλά όχι τόσο πολύ όσο τον Γκανέα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.