Γκιτσιούδης: «Σταθερός ο Κουέστα, καλύτερα προσόντα ο Πασχαλάκης»

Metrosport Team22 Ιουλίου 2020

Τη σύγκριση των δύο τερματοφυλάκων, Άρη και ΠΑΟΚ, έκανε ο βετεράνος γκολκίπερ του Δικέφαλου, Γιάννης Γκιτσιούδης. 
Οι πληροφορίες για το ότι στον ΠΑΟΚ εξετάζουν την περίπτωση του γκολκίπερ του Άρη, Χούλιαν Κουέστα, αποτέλεσαν αφορμή για τη σύγκρισή του με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, από τον Γιάννη Γκιτσιούδη στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Βάζοντας δίπλα-δίπλα τους δύο γκολκίπερ είπε: 

«Είμαι λίγο υπέρ των ελληνικών προϊόντων αλλά θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός. Σαν προσόντα ο Πασχαλάκης έχει καλύτερα. Ο Κουέστα έχει σταθερότητα και σοβαρότητα. Με άριστα το 10 είναι στο 7. Ο Πασχαλάκης αδικεί λίγο τον εαυτό του κάποιες φορές είναι στο 9-10 αλλά και σ’ άλλα ματς πέφτει στο 6. Η γενική του εικόνα είναι λίγο πιο χάλια από του Κουέστα. Σαν προσόντα είναι πιο καλός, πιο ζωντανός από τον Κουέστα. Ο Κουέστα είναι πιο αργός αλλά εμπνέει εμπιστοσύνη. Μπορεί να βοηθάει, είναι ήρεμος, έχει ξελασπώσει τον Άρη, είναι πολύ καλός».

Συγκρίνοντας τον Κουέστα με τον Ζίβκοβιτς, αλλά και για την τελική του κρίση:

«Ο Κουέστα είναι κάπως καλύτερος από τον Ζίβκοβιτς. Στις ευκαιρίες που είχε μας απογοήτευσε λίγο ο Ζίβκοβιτς, παίζει λίγο εκτός εστίας. Δεν μπόρεσε να κρατήσει τη θέση βασικού όταν πήρε την ευκαιρία. Παίρνω σοβαρά υπόψη την ψυχολογία. Η Τούμπα είναι δύσκολη έδρα με πίεση. Είναι και το Χαριλάου βέβαια. Ο Πασχαλάκης ανταποκρίθηκε με πίεση στην Τούμπα. Ακόμη και μετά από κακό παιχνίδι, επανήλθε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.