Ωραία ματς και πολλά γκολ σε Ισπανία και Ιταλία

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος11 Ιουλίου 2020

Σαββατοκύριακο με συνέχεια σε Ιταλία και Ισπανία που τα πρωταθλήματα βαδίζουν στην τελική τους ευθεία έχουμε μπροστά μας. Με ενδιαφερόμενες και μη, αλλά και με ομάδες που έχουν το γκολ μέσα τους.
Ξεκινώντας με την Ιταλία αξίζει μια πρώτη στάση στη Ρώμη. Η Λάτσιο είναι σε πτώση μετά από μια εξαιρετική πορεία τίτλου και θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα. Απέναντί της έχει μια από τις πολύ φορμαρισμένες ομάδες στην Ιταλία, την Σασουόλο. Επιθετική, δημιουργική, αποτελεσματική εντός και εκτός έδρας χωρίς το μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο. Αν συνδυαστούν αμφότερα μας στέλνουν στο 1 με GG. Με τη Λάτσιο να προβληματίζει και κόντρα στη Σασουόλο, πιο safe δείχνει σημείο Combo GG & Over. Η Αταλάντα πέραν των αριθμών και στο γήπεδο αποδεικνύει ξεκάθαρα πως είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία. Ωραία δοκιμασία στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους. Αναμένεται ανοικτό ματς, με ρυθμό και γκολ (GG & Over). Τρίτη στάση στη Γένοβα όπου η Τζένοα έπεσε κάτω από τη ζώνη και θα παλέψει με τη Λέτσε για μια θέση παραμονής. Υποδέχεται την ουραγό ΣΠΑΛ που δεν φαίνεται να το πιστεύει πολύ. Η ισοπαλία στο Ουντινέζε-Σαμπντόρια δεν δείχνει να «χαλάει» κανέναν, Φιορεντίνα-Βερόνα παίζουν επιθετικά και είναι υποψήφιο GG, όμως η κόντρα Νάπολι-Μίλαν είναι της… συνομοταξίας Λάτσιο-Σασουόλο και Γιουβέντους-Αταλάντα. Η Νάπολι παίζει επιθετικά, αλλά όσο και να τη «σφίξει» πίσω, έχει αδυναμίες. Όμως τελευταία κυρίως έχει δυνατότητες η Μίλαν. Αμφότερες με τη Ρόμα παλεύουν για την 5η θέση και δεν θα τους αρέσει η ισοπαλία.

Στην Ισπανία η Οσασούνα χάνει το ευρωπαϊκό τρένο, αλλά αγωνιστικά δεν εμφανίζεται αδιάφορη στο γήπεδο εκ φύσεως και η Θέλτα ψάχνει 2-3 βαθμούς για να εξασφαλιστεί. Μια ισοπαλία δεν θα τους χαλάσει. Η νίκη της Ατλέτικο που θέλει πολύ τη νίκη για την τετράδα δεν προσφέρεται στην καλύτερη των αποδόσεων. Το κίνητρο της Βαλένθια είναι επίσης μεγάλο. Η φετινή της σεζόν είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα, όμως έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Λεγανές που παλεύει αλλά δύσκολα θα αποφύγει το μοιραίο.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΛΑΤΣΙΟ - ΣΑΣΟΥΟΛΟ G/G & OVER

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ G/G & OVER

ΝΑΠΟΛΙ - ΜΙΛΑΝ G/G & OVER

ΤΖΕΝΟΑ – ΣΠΑΛ 1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.