Προβάδισμα σε Στοχ - Λημνιό, ποιες οι επιλογές του Φερέιρα

Γιώργος Καστάνης01 Ιουλίου 2020

Το ενδιαφέρον στον ΠΑΟΚ εστιάζεται στις αποφάσεις του Αμπέλ Φερέιρα για την ενδεκάδα του αποψινού μεγάλου αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Κυρίως, όσον αφορά τους παίκτες που θα πλαισιώσουν την μεσοεπιθετική γραμμή. Γιατί, πρακτικά, οι Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Τζόλης και Στοχ διεκδικούν τις δύο θέσεις στα άκρα της επίθεσης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα κατά την προσφιλή του συνήθεια, θα ανακοινώσει την ενδεκάδα στους παίκτες του, σήμερα, στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή. Στην άμυνα θεωρείται απίθανο να αλλάξει την σύνθεση της πεντάδας. Δηλαδή ο Πασχαλάκης θα παίξει κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Μάτος, αριστερά ο Γιαννούλης ενώ το κεντρικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Βαρέλα και Ινγκασον.

Στα χαφ υπάρχει σοβαρή προοπτική να παίξει με τρείς, τους Εσίτι, Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί προκειμένου να ελέγξει τον ρυθμό στην μεσαία γραμμή.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, στα άκρα της επίθεσης έχουν ελαφρύ προβάδισμα να ξεκινήσουν οι Στόχ (από αριστερά) και Λημνιός (δεξιά) με τον Σφιντέρσκι να προορίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

Στην περίπτωση που παρατάξει την ομάδα του, με δύο καθαροαιμους αμυντικούς μέσους (για παράδειγμα τους Εσίτι και Μαουρίσιο), τότε θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Μπίσεσβαρ που θα παίξει πίσω από τον επιθετικό. Σε κάθε περίπτωση ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει σήμερα τις οριστικές του αποφάσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.