Έφυγε επί Αρνεσεν, επέστρεψε και έχει τριετές συμβόλαιο

Γιώργος Καστάνης22 Ιουνίου 2020

Προέρχεται από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ και είναι αλήθεια πως από την πρώτη στιγμή, σε πολύ μικρή ηλικία, τον πίστεψαν πολύ, οι υπεύθυνοι της ομάδας. Μάλιστα πέντε χρόνια νωρίτερα, το 2015, όταν ήταν 13 ετών, προσπάθησαν και έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στον σύλλογο. Τότε, αθλητικός διευθυντής της ομάδας ήταν ο Φράνκ Αρνεσεν. Ο Τζόλης όμως εκείνο το καλοκαίρι, έφυγε από την Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του. Οι λόγοι, ηταν καθαρά προσωπικοί, καθώς η οικογενειά του αποφάσισε να μεταναστεύει στην Γερμανία για να βρει εκεί, καλύτερες οικονομικές συνθήκες και ένα πιο σταθερό οικονομικό περιβάλλον. Η Ελλάδα ήταν, το 2015 στη μέση της βαθιάς κρίσης και πολλοί συνέλληνες είχαν αποφασίσει να εγκαταλείψουν την χώρα, όπως συνέβη και με την οικογένεια Τζόλη. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν τον νεαρό και την οικογένειά του, όμως δεν κατάφεραν να αλλάξουν την τελική απόφαση.

Ο Τζόλης βρέθηκε στη Γερμανία, αγωνίστηκε με την Ρόζενχοφ από το Μόναχο και εκεί έδειξε, εξίσου πολύ καλά στοιχεία. Η παρακολούθησή του ήταν εντατική όπως και η επικοινωνία μαζί του και με την οικογένειά του. Εν τέλει μετά από αρκετές συζητήσεις ο διοικητικός υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής, ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος τον έπεισε να επιστρέψει το 2018. Και από τότε είναι βασικός παίκτης των ομάδων Νέων. Η φετινή του επίδοση με τα 19 γκολ με την Κ19 σύν το προχθεσινό με την επαγγελματική ομάδα που ήταν το πρώτο του, δείχνει και τις ικανότητές του.

Τριετές συμβόλαιο, παίζει σε όλες τις θέσεις

Ο Χρήστος Τζόλης, το περασμένο καλοκαίρι, το 2019, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο που ολοκληρώνεται το 2022. Το μεγάλο του πλεονέκτημα, είναι πως μπορεί να αγωνιστεί με άνεση, σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Και στην δεξιά πλευρά και στην αριστερή και φυσικά στην κορυφή. Μπορεί να χρησιμοποιήσει με άνεση και τα δύο του πόδια. Προχθές, το γκολ που πέτυχε, ήταν με την μία επαφή. Εγινε η σέντρα από τον Γιαννούλη και πριν ακόμη «σκάσει» η μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, την βρήκε πάνω στην κίνηση με το δεξί πόδι και «κεραυνοβόλησε» τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Κοντράστ συναισθημάτων

Αρχικά το γκολ που πέτυχε προχθές ακυρώθηκε, μετά από λάθος απόφαση του δευτερου βοηθού, του Δημόπουλου. Όπως θα δείτε μάλιστα και σε φωτογραφία που δημοσιεύουμε, ο Τζόλης δεν μπορεί να πιστέψει πως ακυρώθηκε αυτό το γκολ, όμως στη συνέχεια με την χρήση του VAR αποκαταστάθηκε η αδικία και το γκολ μέτρησε. Το κοντράστ των συναισθημάτων του, ήταν πολύ έντονο. Μόλις μέτρησε το γκολ, το πανηγύρισε έντονα και αμέσως έσπευσαν δίπλα του, όλοι οι έμπειροι παίκτες του ΠΑΟΚ για να τον αγκαλιάσουν και να τον συγχαρούν. Οι Ελ Καντουρί, Ινγκασον, Σφιντέρσκι

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.