«Δε χρειάζονται οι ξένοι διαιτητές, μια χαρά τα καταφέρνουν οι Έλληνες»

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος09 Ιουνίου 2020

Ο πρώην διαιτητής, Γιώργος Σπανέας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των διαιτητών στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Super League έπειτα από το lockdown. Μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», τόνισε πως η επαναφορά των ξένων διαιτητών δεν είναι απαραίτητη.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για την κρίση του ως προς την εικόνα των διαιτητών στην 1η αγωνιστική σε Play Offs/Play outs:

«Είμαι ικανοποιημένος. Στην καραντίνα ήταν και οι διαιτητές όπως όλοι οι άνθρωποι, ας μην το ξεχνάμε. Εξελισσόμαστε και με το VAR που βοηθάει πολύ. Όλα θα πάνε καλά. Δεν χρειάζονται οι ξένοι διαιτητές. Τα καταφέρνουν οι Έλληνες. Δεν είναι κοινωνία αγγέλων το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα υπάρχουν κρίσεις, θα δούμε ποιοι πήγαν καλά και όχι και θα γίνει επιλογή».

Για το αν μπορεί να παγιωθεί η παρουσία μόνο Ελλήνων διαιτητών:

«Είναι μια ευκαιρία αυτό. Είναι μια παράμετρος τα άδεια γήπεδα γιατί είναι δύσκολο χωρίς έσοδα για τις ομάδες, να έρχονται διαιτητές από το εξωτερικό. Είναι καλή ευκαιρία για επανεκκίνηση στην Ελληνική διαιτησία».

Για το αν ήταν υπέρ ή κατά της επανέναρξης του Πρωταθλήματος:

«Θα έλεγα να ξεκινούσαμε ξανά από τον Σεπτέμβριο, όχι τώρα. Βλέπουμε να ανεβαίνουν τα κρούσματα. Με αργά βήματα σιγά-σιγά θα φτάσουμε όμως στο τέλος του Πρωταθλήματος. Θέλει προσοχή και πρέπει να προστατευόμαστε μέχρι να βρεθεί θεραπεία και εμβόλιο».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.