Πρέπει να τελειώσουμε με την σκανδαλολογία...

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2020

Είναι κακό, πάρα πολύ κακό για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να σέρνονται καταγγελίες σαν κι αυτές που απασχόλησαν χθς την ΕΕΑ.

Κι έχει απόλυτο δίκιο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται για την αναβολή που δόθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης για την ερχόμενη Πέμπτη.

Καταλαβαίνω, όπως και ο καθένας που παρακολουθεί το θέμα, νομίζω, ότι πρέπει να εξεταστούν κάποια στοιχεία. Ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνει στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.

Πρόκειται για μια υπόθεση που πρέπει να ξεκαθαριστεί άμεσα. Να βγει μια απόφαση και να ξέρουμε τι ισχύει και τι δεν ισχύει.

Δεν γίνεται το πρωτάθλημα να προχωράει με αυτό τον τρόπο. Οσοι παρακολουθούν την Super League θέλουν να ξέρουν τι είναι αλήθεια και τι ψέματα από αυτά που ακούνε τον τελευταίο καιρό. Θέλουν να ξέρουν αν πρόκειται για μια “σκευωρία, στην επισημοποίηση της οποίας δόθηκε αναβολή για την επόμενη εβδομάδα”, όπως ισχυρίζονται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο κόσμος θέλει να έχει την ετυμηγορία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να σταματήσει να υπάρχει η... λάσπη στον ανεμιστήρα. Θέλει να διερευνηθούν τα νέα στοιχεία που έφτασαν στην ΕΕΑ, να διασταυρωθούν, να μάθουμε ποιος είναι ο καταγγέλων, ποια είναι η αξιοπιστία του.

Ολα αυτά πρέπει να γίνουν γνωστά και να τελειώνουμε. Υπάρχει ζήτημα; Αν ναι και υπάρχουν και στοιχεία, να κινηθούν οι διαδικασίες και να υπάρξουν οι προβλεπόμενες τιμωρίες.

Αν δεν υπάρχει θέμα, να καταδικαστούν στην συνείδηση των φίλων της Super League όσοι το προκάλεσαν, μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και αναταραχή στο πρωτάθλημα.

Πρέπει να τελειώνουμε με τις σκιές, τις φήμες, τις καταγγελίες για διαπλοκή, χειραγώγηση, πολυϊδιοκτησία.

Πρέπει να δούμε στο υπόλοιπο της σεζόν... κανονικό πρωτάθλημα, κανονικό κύπελλο, να επιστρέψει το ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο, να φύγει από το ποια ομάδα είναι ποιου, ποιο προπονητικό κέντρο είναι ποιου, ποιο ξενοδοχείο είναι ποιου, ποιες μετοχές είναι ποιου και όλη αυτή την σκανδαλολογία.

Αν υπάρχει σκάνδαλο, να αποκαλυφθεί. Αν δεν υπάρχει, να εκτεθεί στην ποδοσφαιρική κοινή γνώμη όποιος προσπαθεί να το... κατασκευάσει.

Ελπίζω ότι τα αρμόδια όργανα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εν προκειμένω, θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα συμβάλλουν ώστε έχουμε το αποτέλεσμα που θα βοηθήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να προχωρήσει έτσι όπως πρέπει...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.