Φιάσκο η περιβόητη τριγωνική σχέση

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2020

Με… σπιουνιές, ανώνυμες καταγγελίες, παντός είδους καραγκιοζιλίκια κι επιστράτευση επιχειρημάτων που απέχουν έτη φωτός από το να αποδείξουν την πολυιδιοκτησία, οι ερυθρόλευκοι με την ολόψυχη συμπαράσταση του πολυπράγμονα ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, κατασκεύασαν και έφεραν στο προσκήνιο μια απίστευτη υπόθεση, από την οποία προσδοκούν οφέλη λόγω της παρασκηνιακής δύναμης που διαθέτουν.
Το να μπεις στις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης, της οποίας η δυσοσμία σε αποτρέπει να την πλησιάσεις από χιλιόμετρα μακριά, είναι κάτι που απαιτεί πολύ κουράγιο. Γιατί στην προσπάθεια σου να την προσεγγίσεις, κινδυνεύεις να χάσεις όχι μόνο την ψυχραιμία σου, αλλά και την αξιοπρέπεια σου. Θέλεις δεν θέλεις θα συναντήσεις πρόσωπα και καταστάσεις που δεν αξίζουν ούτε την περιφρόνηση σου.

Ως εκ τούτου και για αυτούς ακριβώς τους λόγους, θα περιοριστώ σε μια γενικόλογη τοποθέτηση, βάση των όσων γνωρίζω συμπεριλαμβανομένων βέβαια και των χθεσινών κωμικοτραγικών συμβάντων, που θύμιζαν κάτι από το περιβόητο σκάνδαλο NOVARTIS με τους κουκουλοφόρους προστατευόμενους μάρτυρες, αλλά και από την αλήστου μνήμης εκδίκαση της υπόθεσης που στοίχισε έναν τίτλο στον ΠΑΟΚ, με την κυρία Σκολαρίκη να αιφνιδιάζει την υπερασπιστική γραμμή του Δικεφάλου εμφανίζοντας στο παρά πέντε την συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου.

Και χθες λοιπόν εμφανίστηκαν από το πουθενά παρόμοια εκφυλιστικά την τελευταία στιγμή, με ανώνυμους επιστολογράφους (!!!) να ενημερώνουν απευθείας τα μέλη της επιτροπής, υποστηρίζοντας τις απόψεις των ερυθρόλευκων ρίχνοντας νερό στο μύλο τους με απαράδεκτο και ανεύθυνο τρόπο, πλασάροντας δια της πλαγίας οδού τα όσα τους είχε έτοιμα το διευθυντήριο του Πειραιά περί πολυιδιοκτησίας.

Έτσι εντελώς στον αέρα, όχι απλά παράτυπα αλλά εγκληματικά και ανεύθυνα, παραβιάστηκαν δεοντολογίες και θεσμικές αρχές, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από μέρους των αποδεκτών των στημένων επιστολών. Δυστυχώς εμφανίστηκαν σπιουνιές, ρουφιανιές, ασόβαρες και ανεύθυνες συμπεριφορές και πολλές ομοιότητες όπως προαναφέραμε με τα όσα συνέβησαν με τη NOVARTIS και την περιβόητη δίκη με τα ανδραγαθήματα της κυρίας Σκολαρίκη.

Στην πρώτη περίπτωση αποδόθηκαν ποικίλες ευθύνες και δραστηριότητες σε πολιτικό πρόσωπο το οποίο βάφτισαν μάλιστα και «Ρασπούτιν», ενώ στη δεύτερη περίπτωση τη συγκεκριμένη που ζούμε σήμερα, γίνεται πολύς λόγος για το ρόλο προσώπου το οποίο στις συζητήσεις αναφέρεται - για ευνόητους λόγους - με την κωδική ονομασία Σουζάνα.

Εν πάση περιπτώσει κι επειδή υποσχέθηκα στον εαυτό μου αλλά και σε εσάς να μείνω στα γενικά και ουσιώδη αυτής της νέας σε βάρος του ΠΑΟΚ συνωμοσίας την οποία συντηρεί με πάθος όλο το αθηνοκεντρικό μιντιακό κατεστημένο (απίστευτος ο Καρπετόπουλος, ανεκδιήγητος ο Γεωργίου) έχω να σας πω και να σας διαβεβαιώσω για δύο πράγματα.

Το ένα αφορά το γεγονός ότι αυτή η επιτροπή δεν αποφασίζει, αλλά απλά εισηγείται και το άλλο είναι υποχρέωση μου να σας προετοιμάσω για την πιθανότητα ότι αθλιότητες όπως αυτή που επιχειρήθηκε να στηθεί στο θέμα της πολυιδιοκτησίας σε μια τόσο καθαρή εικόνα των πραγμάτων, θα συνεχιστούν όσο ο ΠΑΟΚ στέκεται όρθιος, ανθίσταται γενναία και παραμένει ικανός και αποφασισμένος για να τους «στείλει και φέτος αδιάβαστους», εκεί που τους αξίζει να βρίσκονται. Συνοψίζοντας θα μπορούσαμε να πούμε πως από τη συνολική εξέλιξη της επιχείρησης της απόδειξης της τριγωνικής σχέσης που προσπαθούν να χρεώσουν στον Ιβάν Σαββίδη, είχαμε μια διάψευση και μια επαλήθευση.

Η διάψευση αφορά τα όσα επιχειρούν να χρεώσουν στο Σαββίδη και η επαλήθευση το γεγονός ότι επιβεβαιώθηκε κατά τον πλέον εμφαντικό τρόπο μια καραμπινάτη τριγωνική σχέση που αφορά τις σχέσεις Μαρινάκη, Κούγια και Σπαθάρη. Βλέπετε ότι ο αείμνηστος καραγκιοζοπαίκτης αν ζούσε, θα μπορούσε για δεκαετίες ολόκληρες να τους έχει σαν μια αστείρευτη πηγή εμπνεύσεων.
ΥΓ: Περιμένουμε ο επίσημος ΠΑΟΚ να τοποθετηθεί απέναντι στα όσα διακινεί εις βάρος του συλλόγου, εμμέσως κι ευθέως ο Αλέξης Κούγιας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.