Φερέιρα: Κάλυψε τους παίκτες του ΠΑΟΚ δημόσια, τα έχωσε στα αποδυτήρια

Κώστας Πετρωτός05 Ιανουαρίου 2020

Αποτελεί πάγια τακτική του Αμπέλ Φερέιρα να μην κάνει δημόσια, ονομαστική, κριτική στους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά από κακές εμφανίσεις και αρνητικά αποτελέσματα (τα λίγα που είχαν έρθει στην Ευρώπη και σε συγκεκριμένα ματς Πρωταθλήματος).

Την ακολούθησε και χθες στο «Κλ. Βικελίδης» και ήταν πολύ προσεκτικός σε αυτά που είπε, στεκόμενος κυρίως στο «εμείς» και καθόλου στο «εκείνος ή ο άλλος».

Προτίμησε να μείνει σε λάθη που πρέπει να αναγνωστούν σωστά και να μην επαναληφθούν και στην ανάγκη να προστατεύσει ο ΠΑΟΚ την επόμενη μέρα του.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε για τις κουβέντες που είχε με τους παίκτες του στα αποδυτήρια. Αφού πρώτα έκλεισε την πόρτα πίσω του ο Πορτογάλος τεχνικός για περισσότερο από μισή ώρα άσκησε αυστηρή κριτική στους παίκτες του, υπογραμμίζοντας και ατομικά λάθη που συνέβησαν.

Αυτό που ενόχλησε τον Πορτογάλο τεχνικό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ήταν ότι αρκετοί παίκτες βρέθηκαν σε κακή μέρα κι αυτό δεν δικαιολογείται για ποδοσφαιριστές της ποιότητας και της εμπειρίας που διαθέτουν όσοι ανήκουν στον ΠΑΟΚ.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι μετά το ματς δεν υπήρξε επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τον Αμπέλ Φερέιρα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.