Ο Φαμπρίτσιο Μπερτούτσι προτείνει τον Ίνγκασον στη Φιορεντίνα!

Δημήτρης Καλαϊτζής26 Δεκεμβρίου 2019

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Σβέριρ Ίνγκασον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έχουν στρέψει τα βλέμματα αρκετών ομάδων πάνω του. Μετά την χθεσινή αποκάλυψη-που προκάλεσε αίσθηση-του metrosport.gr πώς ήρθαν άνθρωποι της Λοκομοτίβ Μόσχας στην Τούμπα και στο ματς με τον Ατρόμητο για να δουν από κοντά τον Ισλανδό αμυντικό του Δικεφάλου, φαίνεται ότι το όνομα του 26χρονου «παίζει» και στην Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην διεθνής της Φιορεντίνα και νυν σκάουτερ, Φαμπρίτσιο Μπερτούτσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο firenzeviola, πρότεινε επιλογές που χρειάζεται η ομάδα της Φλωρεντίας για ενίσχυση και ανέφερε πως κατάλληλος παίκτης για την άμυνα των «βιόλα» είναι ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Σβέριρ Ίνγκασον.

Άλλωστε, η Φιορεντίνα έχει πολλά προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία κι αυτό φανερώνεται όχι μόνο από την βαθμολογική της θέση (15η μετά από 17 αγώνες), αλλά απ΄ το γεγονός ότι διαθέτει την έκτη χειρότερη άμυνα του Πρωταθλήματος.

Εχει αξία να θυμίσουμε ότι στο συμβόλαιο του Ισλανδού με τον Δικέφαλο υπάρχει μπάι-άουτ 20 εκατ. ευρώ και, ακόμη, ότι ο ΠΑΟΚ είχε πληρώσει 4 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει από την Ροστόφ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.