Ο Φετφατζίδης κράτησε όρθιο τον Άρη στο Περιστέρι

Δημήτρης Καλαϊτζής08 Δεκεμβρίου 2019

Με τον Γιάννη Φετφατζίδη να κάνει τρομερό παιχνίδι και να πετυχαίνει ένα γκολ για όσκαρ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Άρης κατάφερε να φύγει όρθιος από την έδρα του Ατρομήτου (2-2) για την 13η αγωνιστική της Super League 1.

Καταπληκτικό ματς στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να κάνει το 2-1 στο 88′, αλλά τον Άρη να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 93′ με τον Φετφατζίδη και να σώζει την παρτίδα!

Ο πρώην Σάββας Παντελίδης έλειψε στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρόμητου να σπάσει το αήττητο του Άρη με τον Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες).

Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν δυο φορές στο 24’ με το καταπληκτικό γκολ του Βέλλιου και το πέναλτι του Μανούσου στο 86’, αλλά οι Θεσσαλονικείς βρήκαν ισάριθμες απαντήσεις.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπρούνα Γκάμα ήταν εκείνος που πέτυχε το 1-1 και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο κορυφαίος του γηπέδου Φετφατζίδης με μια μαγική ενέργεια και άψογο τελείωμα έγραψε το 2-2 που δεν άλλαξε αν και χάθηκαν ευκαιρίες ακόμη και για τρίτο τέρμα από τις δυο ομάδες!

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Ταλόσα, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα (62' Μάντσον), Ανδρούτσος (77' Γιακουμάκης), Ενσικουλού (55' Ουγκράι), Μανούσος, Βέλλιος

Άρης (Μίκαελ Ένινγκ): Εμάν, Μπα (90' Μαρτίνεθ), Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόους, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Ντιγκινί (46' Μαντσίνι), Γκάμα (82' Τόνσο), Λάρσον

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.