Άγγιξε την πρόκριση ο Πανσερραϊκός, λύγισε στα πέναλτι μέσα στο Βόλο!

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Δεκεμβρίου 2019

Τι κι αν τους χωρίζουν τρεις κατηγορίες, ο Πανσερραϊκός κοίταξε στα μάτια τον ΝΠΣ Βόλο, έφτασε μια ανάσα από την πρόκρισή του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο λύγισε στα πέναλτι από τους Θεσσαλούς και μοιραία έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Μάντζη στο 37΄, με τα «λιοντάρια» να φέρνουν το ματς στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόνσι στο 90΄ και το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Στην παράταση το παιχνίδι πήγε να «στραβώσει» τελείως για τον Βόλο, αφού αποβλήθηκε ο Μάντζης στο 101' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως η μαχητικότατη ομάδα του Άγγελου Διγκόζη δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το αριθμητικό της πλεονέκτημα και το ματς πήγε στη ρώσικη ρουλέτα. Εκεί, οι Θεσσαλοί ήταν πιο ψύχραιμοι και τσέκαραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση με συνολικό σκορ 6-4.

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Τσαούσης, Tσίκα, Διαμαντής, Μαξ, Μπαλογιάννης (92' λ. τρ. Τόρες), Ατιγιάτ (70' Κορέλας), Μυστακίδης (46' Κυζιρίδης), Μουνίθ (59' Τσοκάνης), Μάντζης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Τεντζέρης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος, Ψάλτης (117' λ. τρ. Τριανταφύλλου), Κόντσι, Μασκανάκης (55' Ντιαλό), Ομπόσου (69' Παπαβασιλείου), Γεωργιάδης (78' Μπάρδας).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.