162,6 εκατ. ευρώ έβαλε ο Ιβάν Σαββίδης σε αυξήσεις στον ΠΑΟΚ

Metrosport Team10 Αυγούστου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης – Κ.Πετρωτός

Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τη μέρα που ο Ιβάν Σαββίδης έγινε το αφεντικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η εφημερίδα Metrosport παρουσιάζει μία πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική πτυχή της παρουσίας του στο «τιμόνι» του Δικεφάλου.

Στην τελευταία γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ τον περασμένο Απρίλιο, είχε αναφερθεί πως η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας θα ανέλθει στο ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ. Και αυτό το ποσό, αναλάμβανε να το καλύψει ο Ιβάν Σαββίδης. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση στο ΓΕΜΗ, στις 22 Ιουνίου 2022 ολοκληρώθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και καλύφθηκε με ένα ποσό που αγγίζει τα 3,1 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως δεν απαιτήθηκε από τον Σαββίδη να καλύψει την αύξηση και με τα 4,5 εκατ. ευρώ.

Επί της ουσίας και στο σύνολο, από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, από τον Αύγουστο του 2012, έως και αυτή την χρονική περίοδο, έχει συνεισφέρει στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ με ένα ποσό που αγγίζει τα 162,6 εκατομμύρια ευρώ. Μιλάμε για ένα ποσό που προκαλεί ίλιγγο. Αυτά είναι τα χρήματα, τα 162,6 εκατ. ευρώ που έβαλε στον ΠΑΟΚ σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και δείχνουν την ανεπανάληπτη συμβολή του, στην ισχυροποίηση του συλλόγου, σε οικονομικό επίπεδο. Παράλληλα ας μην ξεχνά κανείς πως με τα χρήματα που διέθεσε, ενίσχυσε τα τμήματα υποδομής, τα οποία θεωρούνται ως «πρότυπο» σε όλη την Ελλάδα, αλλά και μεταξύ αρκετών ευρωπαϊκών κρατών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.