14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης (1-4/9)!

Metrosport Team29 Αυγούστου 2022

Συνδυάζοντας περισσότερα από 40 χρόνια συνεχούς δυναμικής παρουσίας και δράσης στην κοινωνία και τον πολιτισμό της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας «Μέτρες – Σωζούπολη» διοργανώνει, μετά από απουσία 2 ετών λόγω των περιορισμών covid, το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής.

Η αυλαία του πολυπολιτισμικού ανταμώματος της κουλτούρας και των εθίμων του κόσμου ανοίγει την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου και υπόσχεται να μας χαρίσει 4 μέρες γεμάτες μουσική, χορό, διασκέδαση, πλούσιο θέαμα και μοναδικές εμπειρίες.

Συνολικά 300 χορευτές και μουσικοί από το Μεξικό, τη Σλοβακία, τη Γκάνα (1η συμμετοχή γκρουπ από την Αφρική) και φυσικά την Ελλάδα θα κατακλύσουν τον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Γέφυρας με τους ρυθμούς, τα κοστούμια, το ύφος και τα μουσικοχορευτικά δρώμενα της κάθε περιοχής.

Υποδεχόμαστε την καινούργια σεζόν σε έναν ανοιχτό, καταπράσινο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο, κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Τέσσερις ξεχωριστές βραδιές πολιτισμού, όπου οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα προγράμματα όλων των ξένων και ελληνικών φιλοξενούμενων συγκροτημάτων, να απολαύσουν τα ειδικά αφιερώματα προς τιμήν της κάθε συμμετέχουσας χώρας, και μετά το πέρας του επίσημου προγράμματος να διασκεδάσουν και να γλεντήσουν μέχρι το πρωί στους ήχους της παράδοσης.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του Φεστιβάλ


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.