«Θα γίνουν 100% οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ιαπωνία»

Metrosport Team15 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τάσος Παππάς (που ζει μόνιμα στην Ιαπωνία) και εξέφρασε την σιγουριά του ότι θα γίνουν 100% οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

«Εμένα προσωπικά μου είπε ένας ανώτερος πριν από δυο εβδομάδες ότι θα γίνουν 100% οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ιαπωνία. Θεωρώ ότι είναι πολιτικά παιχνίδια αυτά που λένε περί ακύρωσης. 

Σε όλη την πανδημία η Ιαπωνία δεν είχε τεράστιο πρόβλημα. Από την αρχή της πανδημίας οι θάνατοι σε όλη τη χώρα είναι 9.000, μικρό το νούμερο σε σχέση με την Ευρώπη. Εδώ δεν είχαμε ποτέ μέτρα, όπως απαγορεύσεις κυκλοφορίας και τέτοια. Οι μόνοι που θα έρθουν στην χώρα θα είναι μόνο οι αποστολές των ομάδων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Ένας βασικός μισθός στην χώρα είναι 1.500 ευρώ. Για να πάω στη δουλειά πληρώνω διόδια πάνε έλα 30 ευρώ καθημερινά. Στα ενοίκια παίζει ρόλο που μένεις. Μπορεί να βρεις σπίτι 25 τετραγωνικά και επειδή είναι δίπλα στο κέντρο και στο μετρό πρέπει να πληρώνεις 1.500 ευρώ τον μήνα. 

Ματιασμένος είναι ο Καγκάβα. Ξέρετε εδώ το ποδόσφαιρο στην Ιαπωνία δεν είναι το πιο δημοφιλές. Λατρεύουν πρώτα το μπέιζμπολ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.