1, 2... 11! Ο ΠΑΟΚ που ξέχασε να χάνει και η ΑΕΚ που δεν θυμάται πώς είναι να νικά

Metrosport Team21 Μαρτίου 2022

Ο ΠΑΟΚ -για ακόμη μία φορά - έφυγε με το χαμόγελο στα χείλη των παικτών του μετά από παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, σε μία διαδικασία που η έκφραση «η συνήθεια που έγινε λατρεία», έχει βρει το νόημα της. Σε αυτές τις αναμετρήσεις προστέθηκε ακόμη μία, αυτή που έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής (20/3) στο ΟΑΚΑ και είχε ως πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Τσόλακ, με τον Κροάτη να δίνει τεράστιες διαστάσεις στη σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο ομάδων από το γκολ του Βαρέλα που δεν είναι λίγοι όσοι εύχονται να είχε μετρήσει.

Στις 11/03/2018 ο Φερνάντο Βαρέλα σηκώθηκε ψηλότερα από όλη την άμυνα της ΑΕΚ και μπροστά στην κατάμεστη Τούμπα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα, ωστόσο στιγμές αργότερα το γκολ ακυρώθηκε και όλα τα άλλα είναι ιστορία. Ωστόσο η ιστορία συνεχίστηκε...

Από τότε και έπειτα, οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν φύγει ηττημένοι από το ΟΑΚΑ από το 2017 και έπειτα, κάτι το οποίο μεταφράζεται ως 10 90λεπτα, εκ των οποίων στις 5 από τις 10 έφυγε νικητής από το Ολυμπιακό Στάδιο είτε για το πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο Ελλάδος. 

Σε ότι έχει να κάνει με τα παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ είναι γηπεδούχος τα πράγματα δεν διαφέρουν πολύ. Υπάρχει ωστόσο μία αναμέτρηση που πολλοί μνημονεύουν στην ΑΕΚ και τη συναντά κανείς στην 1η Ιουλίου του 2020, όταν η «Ένωση» έφυγε νικήτρια από τη Θεσσαλονίκη. Μέχρι τότε; 6 νίκες του ΠΑΟΚ, δύο παιχνίδια που δεν... «Χ»άρηκε καμία από τις δύο ομάδες και ένα άνευ προηγουμένου ρεκόρ που φτάνει τις 11 νίκες των «ασπρόμαυρων», 7 ισοπαλίες και 1 ήττα από την κεφαλιά του Βαρέλα και έπειτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ αυτών των αγώνων βρίσκονται και παιχνίδια που έχουν κρίνει τίτλους, όπως οι τελικοί στο ΟΑΚΑ, το οποίο μόνο «φόβητρο» δεν αποτελεί πλέον για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.