Η ΑΕΚ υποδέχεται την Αμπερντίν στην OPAP Arena σήμερα το απόγευμα στις 19:45 για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.
Η αναμέτρηση έχει τον χαρακτήρα του... πρέπει για τους ''κιτρινόμαυρους'' καθώς χρειάζεται τους 3 πόντους μετά την ήττα από την Τσέλιε, θέλοντας να πάρει τους πρώτους τους βαθμούς στη διοργάνωση μπροστά στο κοινό τους.
Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4.
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάριο Νίκολιτς, στάθηκε στην αναμέτρηση και την αντίδραση που πρέπει να βγάλει η ομάδα του , τονίζοντας, “Περιμένω αντίδραση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ξεκάθαρος στόχος το τρίποντο απέναντι στην Αμπερντίν”.
Όσο για την Αμπερντιν ανέφερε: “Η Αμπερντίν δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αλλά επειδή παρακολουθώ πολλά παιχνίδια, η απόδοση και το αποτέλεσμα δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο, γιατί η απόδοση ήταν καλή όλη την ώρα με το 3-4-3 ειδικά και σε συγκεκριμένα παιχνίδια που παίζουν, κάτι παρόμοιο με την Σέλτικ για παράδειγμα, με πολλούς γρήγορους παίκτες και δυναμικό παιχνίδι, επιθετικό παιχνίδι, και επίσης είχαν κάποια πίεση ειδικά νομίζω στο γήπεδο τους με τους οπαδούς και έχουν ψυχολογικά προβλήματα για να έχουν αποτέλεσμα, αλλά το επίπεδο του παιχνιδιού ήταν πάντα καλό. Τώρα, στα δύο τελευταία παιχνίδια είχαν κάποια τύχη. Σε μερικά παιχνίδια πρόσφατα δεν είχαμε τύχη”.
Οι πιθανές ενδεκάδες:
ΑΕΚ (Μάρκο Νίκολιτς): Στρακόσα - Ρότα, Βίντα, Ρέλβας, Πενράις - Πινέδα, Μαρίν - Ελίασον, Μάνταλος, Κουτέσα - Γιόβιτς.
Αμπερντίν (Τζίμι Tέλιν): Μίλτοφ - Κνέστερ, Μίλντε, Ντόρινγκτον - Ντέβλιν, Άρμστρονγκ, Παλαβέρσα, Κέσκινεν, Κλάρκσον - Λάζετιτς, Κάρλσον.
Διαιτητής: Γιάσπερ Βεργκούτε (Βέλγιο)
Βοηθοί: Μισέλ Σελντράιερς (Βέλγιο), Μάρτιν Τίστερς (Βέλγιο)
4ος: Κέβιν φαν Ντάμε (Βέλγιο)
VAR: Γιαν Μπότερμπεργκ (Βέλγιο)
AVAR: Έλα Ντρε Φράις (Βέλγιο)
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Μαζί και στο spotify