Ενωμένοι θα μπορέσουν να αντιστρέψουν την κατάσταση οι παίκτες του ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα είπε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League τονίζοντας ότι όσα συμβαίνουν δεν αξίζουν στην ομάδα.
«Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμάς, αλλά θεωρώ ότι για να τα καταφέρουμε πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, δεν υπάρχει περίπτωση να τα παρατήσουμε ποτέ. Δουλεύουμε σκληρά ως ομάδα κι αυτά τα αποτελέσματα δεν μας αξίζουν. Κανείς δεν γνωρίζει πόσο σκληρά δουλεύουμε στις προπονήσεις. Τα τελευταία παιχνίδια δεν πήγαν καλά, αλλά άυριο έχουμε ένα ματς μπροστά μας που θέλουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Έχουμε συζητήσει πολλές φορές μεταξύ μας και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να είμαστε φρέσκοι πνευματικά και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι όλοι, να μην τα παρατήσουμε ότι κι αν γίνει μέχρι τέλους ότι και αν γίνει και να κερδίσουμε».
Για το αν θέλει τη νίκη για τα αδικοχαμένα παιδιά των Τεμπών και αν θέλει να στείλει μήνυμα στον κόσμο: «Είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς ναι, θέλω να πω στον κόσμο πως θα πρέπει να γνωρίζουν ότι εμείς θα βγούμε στο γήπεδο για να τα δώσουμε όλα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ. Θέλουμε την υποστήριξη τους, τους χρειαζόμαστε, τους θέλουμε δίπλα μας και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σε αυτό το δύσκολο ματς και να παλέψουμε όλοι μαζί ως το τέλος για τη νίκη».
Για τον αντίπαλο: «Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια στη σεζόν και οι δύο ομάδες, οπότε δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσουν τα μεσοβδόμαδα ματς. Έχει μια καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, εμείς πρέπει να αφοσιωθούμε σε εμάς να είμαστε ενωμένοι, να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση, να παλέψουμε ως το τέλος και να κερδίσουμε».
Για το τι θα πει στους συμπαίκτες του και που θα κριθεί: «Πρέπει να παλεύουμε ο ένας για τον άλλο, να τα δώσουμε όλα, να είμαστε θετικοί και να παλέψουμε ως το τέλος. Όταν παίζεις αυτά τα παιχνίδια πας στο γήπεδο για να παίξεις, δεν χρειάζονται να πεις πολλά».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Μαζί και στο spotify