Ζήτημα με Αρβανιτίδη
Την ώρα που η κρίσιμη γ.σ. του Ερασιτέχνη Άρη για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη πλησιάζει (18:00), προέκυψε θέμα με την υποψηφιότητα του Νίκου Αρβανιτίδη.
Όπως αναφέρει το sdna.gr, το πρόβλημα είναι πως ο πατέρας του, Γιώργος Αρβανιτίδης, συνεχίζει να διατηρεί στην κατοχή του ποσοστό μετοχών της ΠΑΕ Βέροια και ο νόμος απαγορεύει σε οποιοδήποτε συγγενικό πρόσωπο 1ου βαθμού να κατέχει μετοχές σε οποιαδήποτε άλλη ποδοσφαιρική εταιρία με ποσοστό άνω του 10%.
Συνεπώς, όσο ο Γιώργος Αρβανιτίδης παραμένει μέτοχος στη Βέροια, ο γιος του, Νίκος, δεν επιτρέπεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των «κιτρίνων».
Μετά την αποκάλυψη αυτή, οι υπεύθυνοι του Άρη ενεργοποιήθηκαν και έψαξαν το θέμα, ενόψει της απογευματινής διαδικασίας, ζητώντας εσπευσμένα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Βέροια.
Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα διότι τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά.