Ζιάγκος: «Παίξαμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα»
Ο Βαγγέλης Ζιάγκος παραδέχθηκε την προσπάθεια της Μυκόνου, όμως στάθηκε στα πολλά λάθη που κόστισαν στην ήττα από τον Άρη (72-88).
«Συγχαρητήρια στον Άρη. Παίζαμε απέναντι ίσως στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και με πλήρες ρόστερ. Εμείς ξέραμε τις αντικειμενικές δυσκολίες που είχαμε με τις απουσίες και την έλλειψη βάθους και γνωρίζαμε πως θα αποτελέσουν πρόβλημα. Η ομάδα έβγαλε αντίδραση στο πρώτο δεκάλεπτο, έδωσε μάχες, δεν έχω παράπονο από την επιθυμία τους, αλλά δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε σωματικά, ενεργειακά και πνευματικά ως το τέλος. Είναι τρεις παράμετροι που αλληλοεπιδρούν και φάνηκε πώς επηρέασε η κόπωση στον τελικό αριθμό των λαθών, κάναμε 23 λάθη και δώσαμε 26 πόντους από λάθη στον Άρη. Επικεντρωνόμαστε στο πότε και πώς θα εντάξουμε τον Χάρελ και τον Κάναντι για την πολύ απαιτητική συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη και ευχόμαστε να μην έχει κάτι πολύ σοβαρό ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης, γιατί δεν μας παίρνει να έχουμε άλλες απουσίες. Καλή συνέχεια σε μας και στον Άρη», τόνισε.
Για το αν είναι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας: «Ναι, δεν είμαι ο προπονητής που θα δημιουργήσει μια τεχνητή δυσαρέσκεια. Είμαι ικανοποιημένος, δώσαμε τέσσερις πολύ απαιτητικούς αγώνες στο πρωτάθλημα, διεκδικήσαμε στα ίσα τη νίκη με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ κερδίσαμε το Μαρούσι έξω. Με εξαίρεση το ματς με τον ΠΑΟΚ, είχαμε σε όλα απουσίες. Με όλα αυτά δεν δεδομένα δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος».
Για τον τραυματισμό του Ιατρίδη: «Ένα διάστρεμμα είναι, θα βγάλει μαγνητική για να δούμε».