Ξέσπασμα του βοηθού του Λουτσέσκου για τον Ολυμπιακό
Εμφανέστατα εκνευρισμένος για τα όσα (δεν) έγιναν στην Τούμπα απέναντι στον Ολυμπιακό φάνηκε ο ιταλός βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου Κριστιάνο Μπάτσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα του γνωστού δημοσιογράφου Ντι Μάρτζιο.
Ο Μπάτσι στάθηκε ιδιαίτερα στη μη τέλεση του αγώνα εξ' αιτίας ενός ρολού χαρτιού, ενώ σημείωσε πως ο Ολυμπιακός δεν είχε εξ' αρχής τη διάθεση να αγωνιστεί, ιδιαίτερα από τη στιγμή που φέτος δεν είναι τόσο ισχυρός όσο άλλα χρόνια, φοβούμενος τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι απίθανη κατάσταση, ακόμη δεν έχουμε κάτι επίσημο, θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση του αθλητικού δικαστή, αλλά ήταν κάτι ντροπιαστικό.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστηρίζει ότι χτυπήθηκε από ένα ρολό χαρτί. Χιλιάδες τέτοια πετάχτηκαν πριν την έναρξη του ματς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αρνήθηκε να εξεταστεί άμεσα από τον γιατρό του αγώνα. Τελικά τον είδε ο γιατρός με αρκετή καθυστέρηση. Ήμασταν μια ώρα στα αποδυτήρια και περιμέναμε να μάθουμε τι θα συμβεί. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, έλεγε ότι χτυπήθηκε στο μάτι, ενώ στην πραγματικότητα είχε ένα πρήξιμο στο πάνω χείλος. Ο γιατρός του έδωσε άδεια να καθίσει στον πάγκο, αλλά αυτός δεν ήθελε.
Στη συνέχεια πήγε σε ιδιωτικό και όχι σε δημόσιο νοσοκομείο, εκεί που βγήκε η διάγνωση για την κατάστασή του. Επίσης, δεν είχε δηλωθεί στη λίστα των αξιωματούχων του αγώνα, αν την διαβάσει κάποιος θα δει το όνομα του Γκαρσία να λείπει, ήταν σαν ένας άγνωστος, είναι πραγματικά παράδοξο.
Ο Ολυμπιακός ήταν πρωταγωνιστής στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτή τη σεζόν είμαστε καλύτεροι. Έχουμε κερδίσει 16 σερί ματς, ήταν κάτω από μεγάλη πίεση ο Ολυμπιακός από τους οπαδούς του, και στην Ελλάδα ξέρουμε ότι οι οπαδοί δεν αστειεύονται. Φυσικά προτίμησαν να μην παίξουν, ήταν φοβισμένοι να βγουν να παίξουν.
Το πρωτάθλημα δεν μπορεί να κριθεί έτσι, έχουμε δει σοβαρότερα επεισόδια. Το φαντάζεστε; Ένα πρωτάθλημα να κριθεί για ένα ρολό χαρτί, είναι τρελό.
Από εδώ και πέρα, πιθανότατα ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει ποινές για εμάς ή τον Ολυμπιακό γιατί έφυγε από το γήπεδο χωρίς την άδεια του διαιτητή.
Το λογικό θα ήταν να έχουμε επανάληψη του ματς. Εν τω μεταξύ δεν μπορούμε να έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας στα εκτός έδρας ματς, γιατί έχει βγει σχετική απόφαση.
Η ομάδα μας ήταν πεπεισμένη ότι θα κερδίσει τον Ολυμπιακό και θέλαμε να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες είναι πολύ απογοητευμένοι για ό,τι έγινε, αλλά έδειξαν χαρακτήρα χθες κερδίζοντας στον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Πανιώνιο και τώρα θα δούμε τι θα αποφασιστεί σχετικά με το ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι μια πραγματικά παράδοξη ιστορία...»