Ξεκαθαρίζει από τον Λεβαδειακό
Το τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεση του Λεβαδειακού και που δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει πριν τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, περιμένουν οι άνθρωποι του Αρη. Αλλωστε, ο μεταγραφικός σχεδιασμός, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό εξαρτάται από το αν η ομάδα της Βοιωτίας υποβιβαστεί στη Football League και κατ’ επέκταση… διαλυθεί.
Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο ο Αρης, αν και δεν το κρύβει και τώρα, θα εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του για παίκτες όπως ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο Ηλίας Κώτσιος, ο Θανάσης Τριποτσέρης, ο Γιάννης Στάθης και ο Κάρλος Μιλιάζες. Ούτε λίγο ούτε πολύ πρόκειται για πέντε παίκτες, κάτι που σημαίνει πως η κατάληξη των περιπτώσεών τους θα κρίνει εν πολλοίς και όλο τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό των «κιτρινόμαυρων».
Η πιο δύσκολη από τις παραπάνω περιπτώσεις, εννοείται πως είναι αυτή του Βαγγέλη Μάντζιου που έχει ήδη δεχθεί «κρούσεις» από ομάδες της Σούπερ Λίγκας.