Ξανά εκτός Μολέδο , Χίλιεμαρκ

Ξανά εκτός                       Μολέδο , Χίλιεμαρκ

Ο Παναθηναικός αντιμετωπίζει για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος την Λαμία (21/12 17:00) και η αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός του τριφυλλιού επεφύλλασε  εκπλήξεις.

 

Εκτός αποστολής θα μείνει για ακόμα ένα παιχνίδι ο Μολέντο.Ο Βραζιλιάνος είχε δηλώσει πονοκέφαλο με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί κόντρα στον Πανιώνιο.Μετά από το συγκεκριμένο συμβάν, ο Μολέντο αποτελέι ξένο σώμα για τον Παναθηναικό μετρώντας μέρες για την αποχώρηση του από την ομάδα. Επίσης ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε  ο Έλληνας τεχνικός και στον Όσκαρ Χιλιεμαρκ.

 

Ο Σουηδός δεν έχει την συμπεριφορά που θα έπρεπε το τελευταίο διάστημα και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που θα μείνει εκτός αποστολής.Στον αντίποδα οι Καμπέσας,Μουνιέ και Μόλινς θα είναι στην αποστολή καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ