Βραχάλη: «Εξοργιστικό ότι κάποιοι πατάνε στον πόνο των γονιών»
Με αφορμή την υπόθεση απάτης που έχει αποκαλυφθεί για τη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά», η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» περιγράφοντας την δική της εμπειρία. Παράλληλα, τόνισε ότι η ίδια είχε προχωρήσει σε χρηματική δωρεά.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Τον Μάρτιο του ’23 είχα καταθέσει κάποια χρήματα και επειδή μου είχε έρθει ένα αποδεικτικό στο όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου, ξαναέστειλα μήνυμα μέσω Instagram και ρώτησα σε ποιον ανήκει αυτός ο λογαριασμός. Μου απάντησαν ότι πράγματι αυτός είναι ο λογαριασμός και με ευχαρίστησαν.
Μου έστελναν συνεχώς μηνύματα. Κάναμε αναδημοσιεύσεις για να βοηθήσουμε και άλλα παιδιά. Είπαμε σε γνωστούς μας και φίλους μας να βοηθήσουν εξίσου.
Θεωρώ ότι αυτό που συνέβη είναι ότι πιο αισχρό. Εκμεταλλεύονται τον πόνο γονιών που προσπαθούν να σώσουν τα παιδιά τους για να κάνουν μια καλύτερη ζωή. Δεν με νοιάζει το ότι μπορεί να χάθηκαν τα χρήματά μου, με νοιάζει ότι δεν πήγαν εκεί που έπρεπε να πάνε. Αυτό με εξοργίζει, ότι υπήρχαν άνθρωποι που λέγονταν άνθρωποι που αναπνέουν και κοιμόνται, και κοιμόνται το βράδυ πατώντας στον πόνο των παιδιών και των γονέων. Μου είναι αδιανόητο.
Ντράπηκα που είμαι άνθρωπος. Δεν ξέρω πώς να σας το πω ακριβώς. Μπορεί να έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μας, όμως θα πρέπει να μην σταματήσουμε να βοηθούμε και να μη σταματήσουμε να είμαστε αλληλέγγυοι. Απλώς να προσέχουμε και να επιβεβαιώνουμε κάθε φορά πώς συμμετέχουμε και πού βοηθάμε».