Βούλγαρη για Κωνσταντέλια: «Κύριε Μητσοτάκη μην αναφέρεστε σε ονόματα…»

Πώς σχολίασαν τον τραυματισμό του 23χρονου μεσοεπιθετικού με την πρόσφατη ατάκα του πρωθυπουργού
Βούλγαρη για Κωνσταντέλια: «Κύριε Μητσοτάκη μην αναφέρεστε σε ονόματα…»

Την πρόσφατη ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και την επέκταση του Μετρό της Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά, με τον τραυματισμό του 23χρονου μεσοεπιθετικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ σχολίασαν Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο Mega, με αρκετή δόση… γκαντεμιάς.

Από την προσμονή και τον ενθουσιασμό, στην ατυχία και τον προβληματισμό. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έδειξε τα πρώτα δείγματα του αστείρευτου ταλέντου του στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, όμως ο σοβαρός τραυματισμός του θα τον αφήσει εκτός στο υπόλοιπο της σεζόν.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» οι παρουσιαστές, Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος, σχολίασαν την πρόσφατη αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Γιάννη Κωνσταντέλια και την απίστευτη γκίνια που βρήκε τον 23χρονο μεσοεπιθετικό με τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη μετά το πρώτο γκολ που σημείωσε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Στο σχετικό βίντεο «μπλέκουν» την ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα γεγονότα, με αρκετή δόση… γκαντεμιάς και την Ανθή Βούλγαρη να προτρέπει τον πρωθυπουργό να μην αναφέρεται σε ονόματα:

Ανθή Βούλγαρη: «Το φάγατε το παιδί, το φάγατε το παλικάρι».

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Κλαίει όλη η Ευρώπη. Όλη η Γερμανία ήταν προσηλωμένη στο πρώτο παιχνίδι του Κωνσταντέλια με τον Καρέτσα. Έκαναν φοβερό δίδυμο. Χάνει όλη τη σεζόν. Τι άτυχο αυτό το παιδί. Το ματιάξανε. Έβαλε γκολ και μετά τραυματίστηκε».

Ανθή Βούλγαρη: «Την Παρασκευή είπε ο Μητσοτάκης για τον Κωνσταντέλια και το Σάββατο τραυματίστηκε. Αφήστε τους αθλητές απ’ έξω, μην αναφέρεστε σε ονόματα θα έλεγα στον κ. Μητσοτάκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ