Βεζένκοφ: «Με τέτοια αστοχία δεν κερδίζεις εκτός έδρας»
Ο ταλαντούχος φόργουορντ απέδωσε την ήττα του Άρη στη Νέα Σμύρνη στην αστοχία αλλά και στις μικρές λεπτομέρειες που πολλές φορές κάνουν τη διαφορά και δίνουν τη νίκη.
«Πιστεύω ότι δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Ήμασταν πολύ άστοχοι και με τέτοια ποσοστά δεν μπορείς να κερδίσεις ένα εκτός παιχνίδι. Προσπαθήσαμε με την αλλαγή σε άμυνα ζώνης και κάποια τρικ που εφαρμόσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι όταν βρεθήκαμε δυο φορές πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά. Ισοφαρίσαμε σε 44-44 αλλά ο Πανιώνιος πήρε και πάλι διαφορά και εκεί κρίθηκε ο αγώνας. Δεν ήμασταν καλοί συνεχίζουμε…» δήλωσε αρχικά.
Για να προσθέσει: «Χάσαμε τρία παιχνίδια, τα δυο εκ των οποίων το σημερινό και κόντρα στον Κόροιβο θα μπορούσαμε να τα κερδίσουμε. Δεν ήμασταν καλοί στις μικρές λεπτομέρειες του παιχνιδιού. Θα δούμε θα λάθη μας στο βίντεο και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αντιμετωπίζουμε στη συνέχεια πέντε πολύ καλές ομάδες και πρέπει να συγκεντρωθούμε στην επόμενη αναμέτρηση».