Βενγκέρ: «Γελοίο αυτό που γίνεται με τον Κλοπ»
Ενάντια στα όσα ακούγονται μετά την αποχώρηση του Κλοπ από την Άρσεναλ, βρίσκεται ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων».
Τα βρετανικά ΜΜΕ, παρουσιάζουν ως πιθανό επόμενο σταθμό του Γερμανού κόουτς, την Μάντσεστερ Σίτι ή την Άρσεναλ κάτι που όπως φαίνεται δεν περνάει απαρατήρητο από τον Αρσέν Βενγκέρ.
Δείτε όσα είπε ο κόουτς των «κανονιέρηδων»:
"Δεν είμαι γραφείο τοποθέτησης προπονητών. Συμπαθώ κι έχω σεβασμό για όλους τους προπονητές, αλλά νομίζω ότι όλο αυτό είναι ένα γελοίο τσίρκο. Είναι στο χέρι των συλλόγων να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις και πρέπει να σεβαστούμε την Ντόρτμουντ.
Είναι ένα μεγάλο κλαμπ, θα επιβιώσει και έχει την ικανότητα να κρατήσει τους κύριους ποδοσφαιριστές. Έχει μία μεγάλη ιστορία, γεμάτη με μεγάλα αποτελέσματα και κατακτήσεις. Γι' αυτό, νομίζω ότι δεν θα σταματήσει η Ντόρτμουντ".