Βελώνης: «Ο Αναστόπουλος είναι άνθρωπος ειδικών αποστολών» (audio)

Βελώνης: «Ο Αναστόπουλος είναι άνθρωπος ειδικών αποστολών» (audio)

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Βελώνης και μίλησε για τον Νίκο Αναστόπουλο και για τον Άρη.

 

 

Για τη συνεργασία του με τον Αναστόπουλο: «Είναι ένας προπονητής που μας έδεσε στο παρελθόν, αντιμετωπίσαμε μόνοι μας τις καταστάσεις, οργάνωνε τα πράγματα.»

 

Για το ότι ο Αναστόπουλος είναι άνθρωπος ειδικών αποστολών: «Ο Νίκος συνεπάγεται με ομάδες που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού ή σε δύσκολες καταστάσεις. Το θέμα είναι ο Άρης να ανέβει κατηγορία. Δεν είναι εύκολο γιατί όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν τον Άρη ως «συσπείρωση».»

 

Για το υλικό του Άρη: «Γνωρίζουν την κατάσταση οι παίκτες, είναι καλό το υλικό.»

 

Για το αν αδικήθηκε πριν 10 χρόνια ο «Αλενατόρε»: «Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, καλύτερα να τα αφήσουμε πίσω και η ομάδα να επανέλθει στη Σούπερ Λιγκ.»

 

Για το αν έχει μπει στο dna του Άρη όλη αυτή η κατάσταση: «Είναι λογικό αυτό όταν συμβαίνει αυτό συχνά, πρέπει να τα σβήσουμε όλα αυτά, να μην επαναληφθούν και προχωρήσουμε μπροστά.»