Βασίλης Βιτλής: Πώς αποχαιρέτησε τον Ηρακλή

Η ανάρτηση του Βασίλη Βιτλή και ο... αποχαιρετισμός
Βασίλης Βιτλής: Πώς αποχαιρέτησε τον Ηρακλή

Ο Βασίλης Βιτλής αποχαιρέτησε με συγκινητική ανάρτηση τον Ηρακλή, αφού αποτελεί παρελθόν από τον Ημίθεο, με τον έμπειρο ακραίο αμυντικό να επιλέγει τη σημερινή μέρα, έτσι ώστε να ενημερώσει για την απόφασή του. 

«Λένε πως όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν.

Αποχαιρετώντας την ομάδα παίρνω μαζί μου στιγμές και συναισθήματα ανεκτίμητα που θα με συντροφεύουν σε όλη μου την ζωή και νιώθω πραγματικά ευγνώμων γι αυτό, συναισθήματα που όσα λόγια και να πεις δε μπορούν να τα αποτυπώσουν!

Θα ήθελα να ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη προσπάθεια ο καθένας από το δικό του πόστο μέσα στον οργανισμό, ώστε να έρθει αυτό το αποτέλεσμα και η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει!

Το να βλέπεις ανθρώπους κάθε ηλικίας με δάκρυα στα μάτια να πανηγυρίζουν και να σε ευχαριστούν είναι κάτι που όσες φορές και να το φέρω στο μυαλό μου πάντα θα μου φέρνει ρίγος και συγκίνηση, για τον λόγο αυτό θα ήθελα κι εγώ από τη μεριά μου, να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες αυτές τις στιγμές!

«Μη λυπάσαι επειδή τελείωσε, χαμόγελα επειδή συνέβη»

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΡΑΚΛΑΡΑ, Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ», καταλήγει η ανάρτηση του έμπειρου αμυντικού, που δεν θα συνεχίσει στον Ημίθεο.

Στον Ηρακλή, την περσινή χρονιά, όπου διατέλεσε μάλιστα και αρχηγός, ο Βιτλής είχε 20 συμμετοχές και 1 ασίστ, πανηγυρίζοντας την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της θέση, στη Super League.